Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina 512

Czy to coś może znaczyć?

Polecane posty

Gość katarina 512

Witam serdecznie i z góry proszę o szczere odpowiedzi bez wyśmiewania. Otóż bardzo podoba mi sie pewien chłopak . Jest kilka lat starszy i zajmuje się fotografią. Zawsze czułam do niego mięte, ale on miał stała dziewczynę. Jakiś czas temu się rozstali, ja zaczęłam studia w tym samym mieście, kilka razy widzieliśmy się na imprezach. Ostatnio poprosił mnie o to abym pozowała mu do portfolio. Zgodziłam się no i własnie...Zadzwonił wczoraj i tak dziwnie ze mną rozmawiał, tzn rzucił kilka zdań a potem szybko sie rozłączył. Zapytałam czy wszystko ok a on odpisał: Jeśli chcesz, mogę do Ciebie zadzwonić jeszcze raz i wtedy porozmawiamy dłużej : ) Nie chciałem Ci przeszkadzać. Co do naszej sesji - daj znać kiedy tylko znajdziesz trochę czasu, a ja zadbam o resztę. Ostatnio udało mi się dostać klucze do pięknych wnętrz w starej kamienicy i pomyślałem, że to jest to. Nie uciekną, poczekają na nas : ) Myślicie że może mu chodzić o cos więcej? Czy nie powinnam sobie robić nadziei?

Gość Elenia
to tak jakbys zapytala -dlaczego kamien jest okragly?Ko to moze z nas wiedziec co on poza zdjeciami ma za plany?Poczekaj, zobczysz rozwoj sytuacji .Chyba masz czas, czy Cie goni wilkolak :-P

Gość katarina 512
goni:) już bym chciała wiedzieć a nie chce wyjść na idiotkę.

Gość katarina 512
Tyle to i ja podejrzewam:)Gdybym miała chociaż odrobinę większe rozeznanie to może bym jakoś zaaranżowała te spotkanie ...