Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka fankaaaa

Jaka to piosenka? Szukam juz pol zycia..

Polecane posty

Gość wielka fankaaaa

Moze pomozecie.. uslyszalam kiedys w radiu za dzieciaka najpiekniejsza piosenke w swoim zyciu, niestety nie pamietam juz po tym czasie ani jednego slowa..czesto odtwarzam sobie jednak melodie, ciezko bedzie to opisac :) nigdy wiecej nie spotkalam sie z ta piosenka niestety, wiec na pewno jest stara, ale az dziwne bo jest cudowna. Moze komus nasunie sie jakies skojarzenie, ponieaz ta piosenka ma charakterystyczny poczatek, niewiem czy to ten instrument ale poczatek piosenki to chyba sam akordeon, taki powtarzajacy sie dzwiek jak z akordeonu, ktory pozniej powtarza sie w refrenie, jako tlo wraz z wokalem, wokalmeski, niski, taki jakby depresyjny, piosenka wjezyku angielskim, ale nie amerykanska, chyba brytyjska, klimat troche jak z joy division, hmm, w refrenie chyba pojawiaja sie slowa "i will never be youre" i to jest ten moment ktorego nie pamietam, gdyby tam bylo friend, love, cokolwiek, jeszcze moglabym jakos szukac a tak to nic nie mam..moze nasuwaja sie jakies skojarzenia? wysylajcie linki, teksty piosenek, cokolwiek, moze ja w koncu znajde.

Gość miss_emma
nie mam zielonego pojecia, ale tez mam kilka takich piosenek, ktorych zupelnie nie pamietam ,a chetnie bym je odnalazla :))

Gość hultajka
"za dzieciaka" to znaczy ile lat temu?

Gość wielka fankaaaa
ok 10 lat temu, nie pamietam dokladnie, wiem ze to co napisalam to w sumie wyjatkowo mala podpowiedz ale tylko to pamietam, a jestem zdeterminowana by odszukac te piosenke :)

Gość bułka z serem
chetnie pomoge bo sama kocham muzyke i wiem co znaczy gdy cos takiego meczy;) podaj wiecej szczegolow, ktory mniej wiecej rok to moze byc? glos podobny do kogos innego moze?

Gość by taki problem nie wystepowal
może to Nick Cave? a jak byś opisała jego głos? dość wysoki, niski? głeboki? wibrujący? zachrypnięty? i jaka ogólnie to była muzyka? r'n'b, pop, metal..?

Gość wielka fankaaaa
No wlasnie o to chodzi:)) to juz mnie meczy od lat, musze znalezc te piosenke bo chce jej jeszcze przed smierciaposluchac :) styl rock, spokojna melodyjna, depresyjna.. glos niski, gleboki, przzeciągający

Gość wielka fankaaaa
cyber dupa juz sprawdzam, a piosenka stara, ja ja uslyszalam 10 lat temu, i nigdy pozniej, czyli juz byla stara i nie byla czesto puszczana, ale niebrzmiala staro ze nasze mamy moglyby sie zachwycac, no wyjatkowo w klimacie..cudowna

Gość może Leonard Cohen

Gość wielka fankaaaa
CYBER DUPA SKAD WIEDZIALAS !!!!!!!?????? KOCHAM CIEE!! :*

Gość wielka fankaaaa
cyber dupa dzieki :)))))))) jestem w szoku, tyle sie kiedys nameczylam szukajac w necie, wpisujac pojedyncze slowka i szukajac tekstu itp, latalam na youtube, a wystarczylo opisac wspomnienie piosenki na kafe! DZIEEEKI:) jestes genialna, niewiele napisalam a wpadlas na to :)

Gość wielka fankaaaa
piosenka jest wielka :)

Gość wielka fankaaaa
Dzięki jeszcze raz :) dobranoc, ja sobie jeszcze troszkę posiedzę i poslucham

Gość piosenka zajebista
przypomina mi fajne czasy;)