Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowiecxxx

Czy tez zdardzalo sie wam kochac wielokrotnie i za kazdym razem dostawac kosza?

Polecane posty

Gość pechowiecxxx

Gość Elenia
och przestan z tym pechowcem.Tyle samo jest pechowcow co optymistow.Zmien myslenie a moze polke, z ktorej chcesz wyciagnac Kroliczka i bedzie ok.

Gość Vargas12444459
To nie ma nic wspólnego z pechem tylko z urodą. Pewnie brzydki albo przeciętny jesteś, a zakochujesz się w ładnych. No a u takich masz niewielkie szanse, nie będąc równie atrakcyjnym jak one.

Gość pechowiecxxx
kurcze...chyba nie nadaje sie dla zadnej normalnej dziewczyny...mozliwe ze jestem zlym czlowiekiem...mnostwo spekulacji..sam siebie nie znam

Gość dlaczego zaraz złym
? daj spokój kiedyś trafisz na naprawdę fajną dziewczynę i będziecie żyli długo i szczęśliwie :D ;)

Gość Vargas12444459
"kurcze...chyba nie nadaje sie dla zadnej normalnej dziewczyny...mozliwe ze jestem zlym czlowiekiem...mnostwo spekulacji..sam siebie nie znam" To jeszcze doprecyzuj czy celujesz w normalne czy w ładne... bo mam obawy, że za wysoko celujesz, w kontekście swoich możliwości wynikających z urody. A co do bycie złym to laski wolą "złych chłopców". Tacy mają większe szanse niż "dobrzy", więc błędny trop Amigo.

Gość pechowiecxxx
jestem przystojny i uczciwy szybko sie zakochuje oi nie zdradzam.Wydaje mi sie ze to moze byc to.Dobro a raczej ustepstwa nie sa mile widziane u kobiet..one narzekaja ale nie chca kiedy facet zawsze ustepuje.padam.baba sie chyba urodzilem ww meskiej skorze kurwa!!!

Gość Elenia
przepraszam , czy to Ty piszesz, ze zakochales sie w mezatce 8 lat starszej z dwojka dzieci?

Gość Vargas12444459
"jestem przystojny i uczciwy szybko sie zakoch*je oi nie zdradzam.Wydaje mi sie ze to moze byc to.Dobro a raczej ustepstwa nie sa mile widziane u kobiet..one narzekaja ale nie chca kiedy facet zawsze ustepuje.padam.baba sie chyba urodzilem ww meskiej skorze k**wa!!!" No - skoroś jest ci.pka w męskiej skórze to nie wiem o co ten krzyk. Sam znasz przyczynę problemu, nie trzeba się nad tym rozwodzić.

Gość pechowiecxxx
tAK Elenia..to tylko ja..zmow na forum..ciezko mi poprostu...kurcze..kocham ja

Gość Elenia
my sie chyba w takim razie znamy z rozmow nocnych.Ja nie moge czasem sypiac,ogladam filmy i pisze czasem na kafeterii.Czy to Ty?

Gość Jego pani
Pechowcu, ja kochałam tylko raz.. w miłości najważniejszy jest szacunek jak czujesz że ktoś Cię nie szanuje , od razu odejdź

Taka łatwa kochliwośc to czasem wymaga psychoanalizy by znalezc jej źródło. Zastanów sie nad soba po co na prawo i lewo lokujesz uczucia. Kompleks niedopieszczenia brak milosci? Znajdź przyczyny bys mogl sie normalnie zakochać bo inaczej każda bedzie Cie pociągać

Gość pechowiecxxx
Tak Elenia to ja...macie racje..kazdy ma i ja i wy...ja pisze co mi lezy.To czy obiekt byl jest czy bedzie odpowiedni...to nieistotne juz...serca bol znosic musze..i...potrzebuje....wsparcia..dlatego pisze:(Naprawde pokochalem na zaboj mezatke z 2k DZIECI O 600KM DYSTANSU...teraz tylko......zzagoic bol

Gość Jego pani
Pechowcu... po tym będizesz silniejszy ale i uboższy o ten kawalek serca które umarło :(

Gość pechowiecxxx
mam jaja i w zyciu bede kims lecz..tak re serce..kolejny raz...wylabym lzy ale nikrt procxz mnie ich nie uslyszy...nikt procz mnie nie zrozumie mojego cierpienia...i nie chce juz,Chce kochac i byc kochanym..moje ex partnerki o tym wiedzialy lecz zawsze po czasie stawalem sie nudny lub frajer..dlaczego?nigdy nie zrozumiem tego.Przykro mi i tyle:(

Gość Jego pani
Byłeś za dobry- to niestety problem, bo kobieta musi czasem poczuć chłód i niezależność partnera..

Gość Jego pani
Pechowcu, a lepiej końćzyć z facetem którego się nie kocha szybko i gwałtownie czy stopniowo? Ja kończyłam stopniowo i powiem Ci że efekt był straszny, on wył, cierpiał ale ciągle się odzywał...

Gość pechowiecxxx
Zaden sposob nie jest zly jesli wvczesniej nie zapewnisz faceta ze go kochasz bardziej niz on ciebie..ja 3 razy sie zakochalem ale partnerek mialem wiecej lecz 3 stale zwiazki i tylko na tych 3ech mi zalezalo.to i tak wiele.Kiedy faceta zapewnisz ze kochasz na smierc a wieszz ze gtak nie ejst zerwij odrazu.popochamsku i dosadnie choc i tak bedzie bolalo.nigdy powoli...najgorsze meki dla kochajacego

Gość Elenia
powiedz mi autorze , odezwala sie do Ciebie?Jak Ci tak naprawde wytlumaczyla stan rzeczy?Czy zakonczyla to definitywnie czy nadal Cie trzyma w niepewnosci?

Gość pechowiecxxx
niestety Ty wiesz Elenia...bialo na zcarnym ....zostalem sam.Zachowala sie jak powinna dajac mi taki cios ze zrozumieniem.Lecz...nie zmnienia to faktu ze serce mi peka i jest mi poproztu bardzo bardzo zle...smutno..ale nie cofnalbym czasu i kazda chwial sapedzona z nia byla w moim zyciu najcenniejsza i najpiekniejdsza.Wyszlo dla mnie zle,lecz kobieta grzechu warta byla

Gość Jego pani
Niestety zapewniałam o miłości... nawet przez pewien czas tak myślałam, ale im on zaczął bardziej tym ja mniej - to był jasny znak że trzeba kończyć. Niestety powoli, stopniowo. Wyniszczyłam go, ale żalił mi się z tego - co dodatkowo mnie odpychało. Facet nie może wylewać żali jak kobieta, to niestety zniechęca... :*

Gość pechowiecxxx
wiem o tym i nastepnym razem juz tego bledu nie popelnie..niestety zal u niektorych facetow wyplywa z uczucia..niektorzy mysla ze tym zalem jak ja..pozyskaja partnerke poniewaz ona bedzie wiedziala co on czuje.gra w otwarte karty.Dziala na faceta 100%odpycha kobiety 100%...mma tego 3ci przyklaqd...od dzis bede sam poki nie bede pewien ze potrafie zatrzymac swoje zale dla siebie..narzuci mi sie tylko jedno pytanie....czy bedac chlodniejszym w nastepnym zwiazku...nie dsoprowadze znow do rozpadu.I ta zle i tak niedobrze..na tmo nie ma receptury.Najw jest sien jak najmniej klocic i potrafic sluchac iraz wybacxzac by niedochosdzilo do patologicznych sytyuacji.

Gość Elenia
skoro kobieta byla grzechu warta , to nie zaluj faktycznie. Kazde doswiadczenie czemus sluzy :-D. Wlasciwie nie jestem zaskoczona takim rozwojem sytuacji,Na samym poczatku wydawal mi sie mozliwy tylko taki rodzaj zakonczenia-niestety. Teraz tylko przezyc bol rozstania.Podobno co nie zabije, to wzmocni. Oby bylo prawdziwe. Czas, czas, czas. Biegne spac, moja pora. Dobranoc autorze.