Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jego pani

Czy warto walczyć? DŁUGI ZWIĄZEK, POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Jego pani
Kochani, wydawało mi się że już jest lepiej, że zaczyna być czuły i ciepły, spotkałam się z nim i jak mnie zobaczył to... znowu zaczął być chłodny, mówić że potrzebuje czasu dla siebie, że coś się czasem zmienia, że nie chce kolejny raz przechodzić przez to co przeszedł (miał na myśli próbę rozstania). Miałam też wisiorek, którego nie widział wcześniej. Gdy powiedziałam mu skąd go mam, odpowiedział: nie pytam. potem między słowami też powiedział że to niemożliwe że taki wulkan jakim ja jestem, zgasł ---> kolejna aluzja do INNEGO faceta ;( Na koniec powtórzył że chce mieć czas dla siebie, że chce odpocząć i wg niego jest dobrze tak jak jest teraz.

Gość Jego pani
Szkoda że Was nie ma, może ktoś nowy mógłby coś dodać?

Gość bojabojaboja
Ciężko ocenić co siedzi w głowie Twojemu partnerowi, z autopsji wiem jak bardzo różni potrafią być ludzie, jak bardzo różnie myśleć i reagować na te same rzeczy. Dobrze, że doprowadziłaś do szczerej rozmowy. Na pewno nie będzie to łatwe, ale postaraj się po prostu może uszanować jego decyzje. I z pewnością przyda Ci się w tym wszystkim dużo cierpliwości, więc tego Ci życzę. Jak czujesz, że warto, to zrób wszystko co w Twojej mocy;)

Gość nic nie stoi na przeszkodzie
kryzys wieku sredniego :D zalosna jestes, a ten facet wart jest wartosciowej dziewczyny, a nie "pani", za przeproszeniem :P

Myślę że to on wie czy zasługuję na niego czy nie. robię wszystko żeby zasługiwać.

Słuchajcie on ma cały czas wątpliwości, co do mojego uczucia. mówi że moje uczucia są zmienne, że nie chce się pakować w coś, po czym potem tak cierpi..mówi że jestem szczęśliwa z nim i jestem szczęśliwa bez niego. Mówi też żebym nie wymuszała na nim niczego bo to daje odwrotny efekt i żebym dala mu szanse samemu czegoś zachcieć... CO MAM ROBIĆ, POMÓŻCIE DOBRE DUSZKI :)

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )