Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzem brzoskwiniowy z biedronki

chyba sobie cos wkrecam..

Polecane posty

Gość dzem brzoskwiniowy z biedronki

nie wiem co sadzic o takiej sytuacji. moj chlopak ma brata, ktory z kolei niedlugo bierze slub. szwagier zachowuje sie czasem dziwnie, np. ja nieraz eksperymentuje z wlosami (w niewielkim stopniu ale cos tam zmieniam czasem) i on praktycznie jak mnie widzi zawsze to zauwaza i tak na mnie patrzy nie wiem. gdyby nie to ze ja jestem z jego bratem a on ma narzeczona, to bym powiedziala ze mu wpadlam w okol. no bo wczoraj ten szwagier znow sie spytal czy bylam u fryzjera i mowi: oo :) i takie spojrzenie.. jego narzeczona sie tak spojrzala dziwnie przez chwile. jeszcze wczesniej ubralam sie tak dosc ladnei w sensie dluga bluzka obcisle legginsy, no wygladalam calkiem fajnie, zgrabnie a on tez to zauwazyl i cos zazartowal i w sumie uslyszalam ze jaka laska czy cos w ten desen. i to nie jest tak, ze to pisze tutaj zeby sie chwalic, zalic albo zebyscie to potwierdzali i ze chce swoje ego podniesc:P Nie, nie i jeszcze raz nie. na moim facecie bardzo mi zalezy, uwielbiam go i nie chcialabym nikogo innego. tylko nie wiem jak reagowac. najpeiej wcale chyba, wystarczy usmiech i tyle, no nie?

Gość takajednamalami
mozesz podziekowac i sie usmiechnac.... ja nie widze nic złego w jego zachowaniu- jezeli jestes ladna i zgrabna dziewczyna- to po prostu mowi Ci komplement i przyjmij go z usmiechem... wiadome, ze ta jego narzeczona moze sie dziwnie spojrzec- bo troche zazdrosci- jak to kobieta :)