Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka178-54

Czy mam z nim zerwac?

Polecane posty

Gość studentka178-54

Poznalam starszego od siebe i przystojnego pana na stronie szukammilionera, ale jest ode mnie starszy o 12 lat (ma 38). Kolezanki mi mowia zebym zerwala ale widze, ze jak tylko przyjdzie mizdrza sie do niego niemilosiernie... Co zrobic? Jest dyrektorem finansowym duzej firmy...

Gość mikkkka
następny debil założył topik :O

Gość jhgvhgv
wykorzystaj i rzuc

oszukali Cię - gdyby był milionerem to nie musiałby pracować. Jeździłby tylko pograć w tenisa i golfa na Florydę a nie siedziałby w jakiejś korporacji. Kopnij w dupę dziada.

Gość studentka178-54
Nie wiem czy milionerzy pracuja czy nie, nie o to mi przeciez chodzilo...

milionerzy nie pracują, bo jak z samej nawzy wynika - mają miliony, prawda? Więc po co miałby siedzieć w biurze, żeby dorobic te parę tysięcy? Przecież odsetki od milionów są wyższe niż pensja dyrektora finansowego... NIe daj się nabrać

Gość studentka178-54
Wydaje mi sie, ze po prostu lubi pracowac... Ma ciekawa prace.

Gość a jakże
Ty lepiej sprawdź czy on zonaty nie jest. :-P

może pracowac dla zabicia czasu, życie z samych odsetek to nuda, a on wcale nie jest taki stary zeby siedziec w domu i niec nie robic

Jasne! Siedzenie w biurze jest ciekawesze od opalania się na polu golfowym i popijania ginu z tonicem. No co Ci miał powiedzieć? że pracuje, bo musi? Kto przy zdrowuch zmysłach by pracował, gdyby nie musiał? A ty - po co szukasz milionera? - żeby po studiach iść na staż z urzędu pracy za 450zł? No weź się zastanów

dobrze mówisz, sprawdz czy nie ma żony, a tym bardziej dzieci, bo lepiwj w takie gów..o sie nie pakowac

Gość Lenka ...
Kto wam naopowiadał bzdur, że milionerzy nie pracują? :O Po drugie .. Ilu znacie milionerów w wieku 20+ lat? Bo ja znam tylko jednego ... Większość ma sporo więcej ... :O

Zgadzam sie z Lenka, z reszta to ze zanlazłas go na takiej stronce to wcale nie świadczy o tym ze jest milionerem, moze poprotu tylko kasiasty jest i tyle, wkoncu dyrektorem jest

Gość Kiwi z Boliwii
Zerwij tę znajomość, wiem co mówię.

12 lat różnicy to moze pokazac swoje efakty juz całkiem niedługo, jestes młoda kobietka wiec napewno sobie kogosc znajdziesz, kasa nie zastapi szacunku a napewno miłosci

Gość Lenka ...
Podejrzewam, że ta strona raczej nie przeprowadza analizy finansowej ludzi wpływających ... to raczej hasło umowne ... może być różnie interpretowane ... :P Swoją drogą wydaje mi się to dość niepoważne ... Czy milioner chciałby osobę, która już z założenia jest zainteresowana kasą? Chyba w realu jest takich kandydatek mnóstwo ...

Gość Lenka ...
Milioner logujący się na takiej stronie, to dla mnie jakby dać ogłoszenie "znudziło mi się być milionerem - chętnie oddam je chętnej", bo trudno to nazwać szukaniem miłości ... bliżej chęć sponsoringu ...

Gość Lenka ...
Swoją drogą dziwi mnie, jak ludzie widzą milionerów ... :D Facet leży i nic nie robi ... hehehe ... Przecież jest zupełnie odwrotnie ... najczęściej to pracoholicy, którzy nawet na wakacje zabierają pracę ze sobą....

Gość co milky prawda
dlaczego w takich topikach to jest zawsze dyrektor finansowej grupy? :D i czemu zakładające taki topik osoby robią wrazenie niezbyt rozgarniętych?