Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgośka22latka

sondaż dla dziewczyn: z czy bez?

Polecane posty

Gość małgośka22latka

właśnie poznałam super chłopaka - przystojny i super w łóżku. to co mnie dodatkowo podnieca to że ma bardzo krótki napletek właściwie nie zasłaniający główki w zwisie. strasznie mi sie podoba. dotychczasowe peny jakie widziałam - wszystkie z dłuższymi napletkami bledną przy tym. Co o tym sądzicie, czy miałyście już doświadczenia z takim penem?

a ha nie wypowiem sie bo ja jakos nie widuje penisow bez zwodu :D i nie wiem czy napletki sa dluzsze czy krutsze

Gość ALINKAAAA
no nie bardzo górą. ja tak jak małgośka wolę odsłoniete główki. jednak nie luibię obrzezanych chyba że częściowo. poprostu lubię krótkie napletki. napletek jest kobiecie poptrzebny jako żródło dodatkowej stymulacji. gdy jest zsunięty poniżej główki tworzy małe wałeczki które podrażniają kobietę. tak całkiem bez nie jest ani ładnie ani erotycznie. ale z kolei długie napletki są poprostu nieładne. zatem głosuję za krótkimi odslaniającymi główikę penisa

Gość ROSSAPosa
pewnie że są krótsze póko i to też widać we wzwodzie, ja też sądze że lepsze są krótkie. nie miałam partnera z obrzezanym ale chyba by mi się nie spodobał

Gość aquamaryna
CAŁKIEM BEZ!!!!!! nie wiecie chyba jaki cudowny może być obrzezany: czysty, gładziutki, nie ma obawy o naderwanie wędzidełka [mój partner to miał. horrorból, krew...] no i wygląd w zwisie super

Gość ANIA1998 z Poznania
a ja choć to chyba niemodne lubię penisy z napletkami miałam chłopaków z takimi penami i poprostu sie przyzwyczaiłam. inna sprawa ze mi nic to nie przeszkadza ani tym bardziej obrzydza