Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikka 123

nie wiem co mam robic

Polecane posty

Gość nikka 123

od miesaca nie wystapila u mnie miesiaczka wogule, teraz jest 11 marzec takze nie wystapila, najpierw zauwazylam ze zamiast miesaczki pojawil sie sluz najpierw byl bialy jak mleko, a teraz jest jasno zolty bylam u lekarza lekarz stwierdzil ze to normalne ze sluz jest bialy i jasno zolty powiedzial mi ze prawodpodbnie jestem w ciazy zlecil mi usg ale na usg wyszlo ze nie jestem ale kazal mi zrobic test bo podejrzewa wczesna ciaza na dzien dzisjeszy zaczelo mnie mdlic,mam zachcianki na rozne zeczy, na dodatek robi mi sie duszno mam podwyzszona teperaure ciala, najbardziej to mnie bolala piersi ktore mam twarde w dotyku, gdy robilam test test wtszedl negatywnie a ja nadal sie czuje zle czesto oddaje mocz niz zwykle ostanio pojawily wlasnie sie mdlosci u mnie czesto jem niz zwykle raczej ciagle chodze glodna najchetniej to jadla bym kwasne zeczy z moich obliczen wychodzi ze byla bym w 7 tygodniu ciazy

Gość skoro usg
nie wykazało ciąży, a test wyszedł negatywny to raczej nie jest to ciąża. Dla pewności powtórz jednak test za kilka dni albo zrób w laboratorium bete. A jeśli miesiączka dalej sie nie pojawi zgłoś się do lekarza