Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie smutna jaaaaaa

samotność, pustka, zawiedzenie

Polecane posty

Gość taka sobie smutna jaaaa
chciałabym skorzystać z fachowej pomocy ale troche sie boje bo jestem osobą raczej nieśmiałą ciężko mi się będzie otworzyć ale też wiem, że psycholog ma takie podejście, że sprawi, że się otworze

Gość a po co faceci
i dlatego też - Pani nie bedzie słuchał, moze nie potrafi Pani do niego trafic

Gość a po co faceci
obawy zawsze beda, nie jest łatwo mówić o swoich problemach obcej osobie " twarzą w twarz " co innego wirtualnie - ale w taki sposób Pani nie uzyska pomocy. Napewno pierwsza wizyta bedzie stresujaca, ale po kilkunastu minutach stres opadnie i poczuje Pani ulgę, że mogła sie komuś wyżalić.

dziekuje za pomoc:)

Gość a po co faceci
mam nadzieję, że chociaż troche pomogłam . naprawde skorzystaj z pomocy, bo sama sobie z tym wszystkim nie poradzisz, nie wydajesz sie osobą mocną psychicznie. życze powodzenia i wiecej siły

nie wydaje sie i rzeczywiście nie jestem mocna psychicznie a naet powiedziałabym ze jestem strasznie słaba jedno jest pewne nie zostaie tak tego:)

Gość a po co faceci
tak przypuszczałam po rozmowie - ale zawsze mozna sie mylic, powtarzam - to nie kontak bezposredni , wiec jest trudniej określić drugą osobę. ale widzę ze jakaś pozytywna siła i chec działania sie w Pani pojawiła, to dobrze - oby tylko tak szybko nie wygasła jak sie pojawiła