Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona456987

Koleżanka sie na mnie obraziła

Polecane posty

Gość parróva
To od innej strony - jakbyście WY były zaproszone na wieczór panieński koleżanki i wiedzialybyscie, ze ma byc striptis - oburzone zrezygnowałybyscie od razu? Bo ja bym poszła. Nie głaskałabym striptisera po fiucie, nie dawałabym sobie dotykac cycków, ale jako widz - czemu nie. Moze bym sobie nawet pomyslała - wow, ale ma ciało. Moze nawet zrobiłoby mi sie mokro w majtkach. I co z tego? To jest wyjątkowa sytuacja, raz na parę lat, nikomu od tego glowy nie urwie

Gość chyba zapomieliście
o co chodzi w tym poście Chodziło o to, że koleżanka oberaziła się na nią za jej poglądy. Nie ważne jakie ważne że to jej. Skoro ona nie chce żeby jej facet chodzil na striptiz to niech mu zabrania ale jak ktoś uważa inaczej to jego sprawa i koleżance nic do tego. Ty ze swoim facetem żyjesz a ona ze swoim i nikt z nikogo przykładu brać nie musi. Ty nie masz nic przeciwko ona ma, więc niech próbuje przekonać swojego faceta do zmiany zdania a nie ciebie.

Gość parróva
chyba zapomnieliście - masz rację Niewazne tu jest, kto ma jakie poglady na sprawę wolnosci w zwiazku. Niech każda para robi tak, jak im pasuje. Ale to, ze jedna kolezanka obraza sie na drugą o to, jak ona prowadzi politykę w swoim zwiazku - to jest kretynizm to potęgi entej

Gość parróva
Ale to jest na zasadzie - mój mężus jest niewinny, to ktos inny go podkusił, namówił, sprowadzil na złą drogę. A jak będzie miał kochanke - to to wina kochanki. Bo go zbałamuciła. Bo mężowie takich pań to bezwolne, bezrozumne gówna. Za których zonka musi mysleć, a kolzanki maja poklaskiwac i brać przykład, zeby nie było różnic i powodu do kłótni na tym tle

To,na co pozwalasz swojemu mężowi to jest wyłącznie Twoja sprawa i Twojej kolezance nic do tego!

Gość smutaskalaska
Cóż trochę to niefajne, ze przyszły mąż nie popisał się oryginalnością. Ale to nie twoja wina i koleżanka nie ma co się na ciebie obrażać. Przejdzie jej. I ma trochę racji, że nie chce męża puścić. To takie pierwotniackie imprezki. Trzeba jakiś poziom trzymać ;)

Gość chyba zapomieliście
alu ty nie chodzi konkretnie o ten striptiz tylko o to, że koleżanka nie ma prawa obrażać się na nią za jej poglądy. Ja nie pochwalam wielu rzeczy ktore robią nasi znajomi w swoich związach ale to nie znaczy że mam się na nich za to obrażać albo co gorsza brać z nich przykład. Pozwólcie każdemu żyć wg własnych zasad.

Gość zawiedziona456987
W końcu ktoś mnie zrozumiał dzięki bo już zaczynałam się zastanawiać czy tylko ja tak myślę