Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaneczka30

serce czy rozum?

Polecane posty

Gość jajaneczka30

Poradźcie mi dziewczyny co mam robić bo sama juz nie wiem. Od trzech lat jestem z facetem. Mamy podobne zainteresowania, dobrze spędza nam się razem czas. Ale jest coraz gorzej. Ten związek wogóle nie posuwa się do przodu. On nie chce nawet ze mną porozmawiać o mieszkaniu razem, o śllubie. A ja tego chce. Chce mieć rodzinę i dziecko, nie jestem już najmłodsza. Z każdym dniem on ma do mnie coraz mniej szacunku, uzywa chamskich wyzwisk, nie odpisuje na smsy, rozłącza się gdy dzwonie. Wiem że ma dobre serce ale coraz częściej myśle czy jest zdolny do założenia rodziny. Zostawił dziewczynę ze swoim dzieckiem. Rzekomo go zdradzała ale w sumie tak naprawdę to nie wiem... co wy byście zrobiły, ale szczerze. Prosić go jeszcze by zmienił zdanie co do ślubu? Czy kierować się sercem czy rozumem?

Gość jak ma się zdanie
Z każdym dniem ma do mnie coraz mniej szacunku, uzywa chamskich wyzwisk, nie odpisuje na smsy do.... dobrze nam się spedza razem czas? I na dokładkę zostawił byłą dziewczynę ze swoim dzieckiem? To jego dziecko? I nie płaci alimentów na SWOJE dziecko, bo obraził się na byłą? I ty jesteś z kimś takim??? I pytasz się co masz zrobić??? Wszystko jedno jaki byleby był ktokolwiek???

Gość jajaneczka30
to jego dziecko. Płaci alimenty i od czasu do czasu bierze je do siebie na weekend