Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ;(

chora zazdrość

Polecane posty

Gość smutna ;(
jestem też zazdrosna o jego psa :( całuje go czesciej niż mnie :(

Gość kajugaju
czesto do Ciebie dzwoni, pisze, przytula, mowi jak bardzo cie kocha??? czujesz sie przy nim bezpiecznie????

Gość smutna ;(
nie mówi, że kocha,chyba że zapytam. nie przytula prawie wogóle. a widujemy sie codziennie po pracy i dopiero rano rozchodzimy sie do pracy

Gość kajugaju
widzisz..czlwoiek ma to do siebie, ze czuje przez skore, ze cos jest nie tak..nawet jesli wypiera te mysli ze swiadomosci..jesli czujesz sie kochana, bezpieczna..to i bez slow jest ok..jesli jednak tego ci brakuje..to musisz spokojnie porozmawiac z partnerem..bez obwiniania, spokojnie powiedziec co czujesz.....

Gość zagubiona6879
bo jesteś po**bana dziewczynko to kur** trzeba leczyć tyle ci powoiem kurde masz chlopaka i co podejrzewasz go o zdrade bo Cie zdradzi su** dzis mnie odwiedza ze mna Cię zdrara ale ty jestes slepa spytaj sie go o kolezanke brunetke z ktora ostatnio sie spotkala hahah zobaczym CZY CI POWIE PRAWDE ;]

Gość smutna ;(
ta taka straaaasznie gruba??? heh no to napewno ty. słyszałam o tobie, że strasznie sie puszczasz

Gość smutna ;(
a tak powaznie to nie wiem czy wiesz ale on byle gówna nie rusza więc nawet by cie kijem od szczotki nie tknal

to jedź z nimi :) spedzisz z nim czas, koleżanka trafi tam gdzie chciała , a ty nie ebdziesz zazdrosna, a po odwiezieniu jej możecie pzrecież spedzic sobie czas razem , bedzie późno wiec mzoe jakaś imprezka czy coś... :) 3mam kciuki

Gość sto dwa trzy
pewnie że jedź z nim po tą koleżankę:) bardzo dobry pomysł, przynajmniej nie będziesz potem snuła domysłów co się mogło dziac....

Gość smutna ;(
ta zazdrośc mnie zabija ;((