Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina23435

TABLETKI ANTY! ZWARIUJE!

Polecane posty

Gość Kalina23435

Do cholery jak jest w koncu? Zabezpieczone jestesmy od 1 tabletki czy po calym opakowaniu? Bo wchodzac na forum sie przerazilam! Na ulotce jest napisane,ze po 1 jestesmy zabezpieczone,a wiekszosc kobiet pisze o szalejacych hormonach i ze lepiej poczekac cale opakowanie zeby miec pewnosc,ze jestesmy zabezpieczone?!!!!!!!!!!! To jak ja poszlam po kilku tabletkach z mezem to lozka to moge byc w ciazy? Kiedy wy zaczelyscie sypiac ze swoim facetem? Po ilu tabletkach? !

Gość blim
w ulotkach jest napisane ze po pierwszej tabletce jest sie zabezpieczonym ale większość ginekologów radzi zabezpieczac sie dodatkowo przez pierwszy miesiąc... powiem ci szczerze ze ja jakos nie wierze ze juz po jednej tabletce jest sie zabezpieczonym

Gość Kalina23435
To piszcie po ilu tabletkach wy zaczelyscie uprawiac seks bez dodatkowych zabezpieczen, podzielmy sie doswiadczeniem

Gość Kamilla23
To jest chwyt reklamowy ze po 1 tabl. jestes zabezpieczona. Niestety jest inaczej a gospodarka hormonalna jest zburzona. Lepiej miesiąc sie przemeczyc i nie miec stresu. Malo prawdopodobne jest ze zaszlaś w ciaze co prawda jest 0,01% szansy ale trzeba miec farta zyciowego zeby zaliczyc wpadke przy tabsach ( oczywiscie kiedy codziennie bierze sie je o tej samej poze, nie zwrócilo sie jej w czasie 12h od zazycia, i nie bierze się leków obnizajacych ich dzialanie). Mam nadzieje ze choc troszke pomogłam. Bużka i głowa do góry bedzie dobrze :)

Gość Kalina23435
Chwyt reklamowy? Sorry ale to nie perfumy czy inne rzeczy,w ktorych mozna zwyczajnie puszczac kity... Tu mowa o uniemożliwieniu poczecia dziecka,wiec musza dzialac , tak? PISZCIE KOBIETY OD KTOREJ TABLETKI KOCHALYSCIE SIE JUZ BEZ DODATKOWEGO ZABEZPIECZENIA

Po trzeciej tabletce kochałam eis narzeczonym i w ciąży nie byłam i nie jestem-ponad rok na yasminelle.

Gość Kalina23435
No i pieknie, piszmy dalej! :) PISZCIE KOBIETY OD KTOREJ TABLETKI KOCHALYSCIE SIE JUZ BEZ DODATKOWEGO ZABEZPIECZENIA

To tak jak test ciązowy wykrywajacy szescio dniwom ciaze. Ja wyraziłam swoja opinie i nike musisz mi tlumaczyc. 5 lat bralam tabletki i chcialam doradzic a jak masz problem i wyzej sr... niz d... masz to idz do lekarza Po co pytasz ludzi na forum skoro wiesz lepiej?

Gość Kalina23435
Przepraszam nie chciałam być niemiła :) Po prostu nie wiem już jak jest :)

Pa pierszej tabletce normalnie wspolzylam .Nie zaszlam w ciaze . Lekarz mi powiedizla ze od pierszej chroni.

Gość Kalina23435
up

Gość Rybenkazslodkichwod
Dziewczyny mozliwe zeby po tygodniu brania pigulek urosly mi piersi? :S

Gość def
ja zaczęłam chyba przy 5 albo 6- wcześniej miałam okres:P w ciąży nie jestem od 3 lat:)

Gość Rybenkazslodkichwod
Dziewczyny mozliwe zeby po tygodniu brania pigulek urosly mi piersi? :S

Gość hajk
Biorę 8 dzień pigułki,moge juz uprawiac seks bez zabezpieczenia?

Gość hajk
??????????????????????????