Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProszePomocy

Tylko kobiety

Polecane posty

Witam , jestem młodą kobietą i ostatnio zauważyłam że na piersiach mam włoski a przedtem ich nie miałam czy kturaś z was ma podobny problem?Proszę o rady , co to może oznaczać.

Gość jbdjknm
tylko patrz i obserwuj jak za miesiąc zacznie wyrastac tobie cos miedzy nogami :o

Gość dupa bobra
masz prawdopodobnie podwyższony poziom testosteronu. jeśli ci to przeszkadza możesz się depilować ale przynajmniej twój facet będzie z ciebie zadowolony w łózko :) rzadko będziesz cierpieć na bóle głowy

Gość Problemowooooo
To normalne

Gość ewidentnie zaburzenie
hormonalne.Bys moze za duzo testosteronu we krwi.Idz do dermatologa, lekarza pierwszego kontaktu badz endokrynologa.Dostaniesz skierowanie na badanie krwi na hormony i od tego bedzie uzaleznione leczenie. Nie martw sie, to sie leczy:-D

Gość spokojnie to nic
strasznego..:) czasami zdarzają się takie włoski w okolicach brodawek... dojrzewasz.... choć nie wszystki je maja... to nic strasznego:) ja mam dwa... co tydzień się ich pozbywam i tak w kółko:P

Gość spokojnie to nic
Jezu! ona nie pisze że ma owłosioną klatke piersiowa tylko włoski!!! a wy ja od razu na badania hormonalne wysyłacie??? bez przesady! pojedyńcze włoski to zadne zaburzenie. jakby miała ich mnóstwo to wtedy mozna mówić o ilości testosteronu.!!!!

Gość spokojnie to nic
do ewidentnie zaburzenie= z tym leczeniem to nieźle pojechałaś! masakra!! :-)

Gość spokojnie to nic
nic nie musisz leczyć!!! te które to doradzają to powinny się leczyć!! szok! ile masz lat? i ile tych włosków?

Gość dupa bobra
jest to normalne :)

Gość spokojnie to nic
pod pępkiem? sciezka miłości-tak zwana. to tez normalne! jak jest duzo i sa ciemne to wtedy depilujesz. blagam nie idź do lekarza bo ten z kolei padnie ze smiechu.

nie ,to bzdura.Na brzuchu nie powinno byc wlosow.Jestescie same durne.Trzeba sprawdzic poziom hormonow.Czemu takie bzdury jej mowocie.Jesli bedzie norma ,to lekarz , nie bedzie tego leczyl. Nie sluchaj sie. Idz do lekarza po skierowanie na badania. Same niec sobie z tylka wyrywaja wloski.

Mam 17 lat , a tych włoskuw jest sporo na brzuchu a i w przedziałku między piersiami też mam , czy to normalne?

Gość spokojnie to nic
ewidentne zaburzenie-no na bank je masz!!! małpami nie jestesmy i włosy nie powinny rosnąc na brzuchu, ale ona nie pisze że ma gąszcze!!!!!! z czym do lekarza!!!! z tymi paroma pod pepkiem? czy trzema przy sutkach!! nie mozliwe ze ktos takie głupoty pisze!!! napisz jej jeszcze że prawdopodobnie ją zooperują, bo na to sie umiera!!!!

Gość spokojnie to nic
taka Twoja uroda.... nie ma co leczyc... a jak juz chcesz iśc z tym do lekarza to wez ze soba te EWIDENTNIE ZABURZONĄ!!! :)

dlatego mowie Ci idz dziewczyno do lekarza.Zrobi badania i bedzie wiedzial na czym stoi.Gdyby bylo w normie , nie bedzie podejmowal leczenia. Gdyby byly zaburzenia hormonalne, leczenie jest wazne, chociazby ze wzgledu na zajscie w ciaze. Normalne to nie jest, by miec wloski nawet miedzy piersiami. Nie sluchaj wyroczni kafeteryjnych. Pracuje w sluzbie zdrowaia, dlatego tak Ci radze.

Gość spokojnie to nic
w służbie zdrowia!!!!!????? jaja sobie robisz? nie....to zakrawa na kpinę!

ewidentnie zaburzenie - no teraz to naprawdę się boję że jestem nie normalna , idę jutro się zapisać do lekarza na jakieś badania :(

Gość spokojnie to nic
ja mam dwa przy sutkach. co tydzień je wyrywam:) między piersiami mam tylko meszek...takie 3 włoski mega cienkie...nie widac ich nawet. i pod pepkiem tez mam kilka włosków.... mam ciemna karnacje i ciemne włosy... zyje!!!!!-to dla zaburzonej!

Gość spokojnie to nic
dobra na razie.... idźcie razem. do psychiatry,

masz sie nie bac.Tyko sprawdzic badania.Uspokoisz sie.Skoro Cie to zaniepokolo, to znaczy , ze jest cos co nie jest norma . Jeszcze nikomu badania nie zaszkodzily. Na zimne lepiej dmuchac :-D

Gość dziewczyno weź jej
nie słuchaj. wszystko jest normalnie... a co ? moze byc na coś chora??? błagam WAs. dojrzewa!! ty zaburzona- a u Ciebie z głowką dobrze? autorko= daj juz spokój. nic Ci nie jest.

Gość sirelis
ehhh co jakis czas wyrasta mi taki jeden czarny:P wyrywam go :P jak brwi:)jest to podwyższony poziom pewnych hormonów nie koniecznie testosteronu jak czytalam wyzej.. jak Cie to martwi idz z tym do ginekologa ,powie tobie wiecej na ten temat i pewnie cos poradzi:)