Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzdychajaca

nie moge oderwac od niego oczu

Polecane posty

Gość wzdychajaca

Witam Was, mam do Was prosbe o rade, czy jakas "zlota mysl";) Znajduje sie teraz w bardzo ciezkiej dla mnie sytuacji. Na studiach spotkalam chlopaka, ktory mi sie baaardzo spodobal. Jestem z nim w grupie, ale sa to poczatki wiec oprocz jednego "czesc" nie znamy sie tak na prawde. Widuje go przez to prawie codziennie, i nie moge oderwac od niego oczu. Gdy zbliza sie weekend mysle tylko o tym ze go nie zobacze. Jak wracam do domu mysle o nim, nie moge sie na niczym skupic. Jestem raczej osoba niesmiala, on chyba tez, wrecz okreslilabym go jako "outsidera". Bardzo chcialabym zeby ta sytuacja nie skonczyla sie na nieustannym moim wzdychaniu;/ Macie jakies pomysly co powinnam zrobic? Obawiam sie tylko ze to jest po prostu chlopak nie dla mnie, bo jest narawde przystojny, a ja raczej taka zwykła dziewczyna...

Gość .....ot..co......
moze najpierw go... yyy ...poznaj?

Gość o chryste panie /
zwykłe dziewczyny są fajne :) Najprostsza rzecz i najbardziej zwyczajna to pożyczenie jakichś notek, a potem możesz odwieść mu je do domu :) ale musisz mieć pretekst żeby wejść do jego domu, np. taki, że nie mogłaś go rozczytać czegoś tam. Ale obczaj czy nie ma panny jakiejś.

Gość szumi las
musisz do niego zagadać w sprawie służbowej, właśnie zapytaj o notatki, wykładowcę, zaliczenia.Poznasz jaki jest w dyskusji, konwersacji.

Gość Arina
Na pewno jesteś super dziewczyną i on wkrótce to zauważy.Trzymam mocno kciuki!

Gość wzdychajaca
dzieki za kilka rzeczowych rad;) mam 30 osob w grupie i jakas polowe znam, wiec bedzie nad wyraz podejrzane pozyczanie od niego notatek...:/ sama juz myslalam nad jakas konspiracja, ale wszystko jest nie naturalne jakies...

Gość marcelinek
moim zdaniem powinnaś go sobie odpuścić jeżeli jesteś mało atrakcyjna a on bardzo to może Cię to wiele kosztować,no będziesz musiała go nieustanie podrywać.A kobiety na tym forum to nawet nie chcą się do tego przyznać.Ale musisz wyczuć czy masz jakieś szanse;)

Gość wzdychajaca
mam kompleksy, jak kazdy chyba, i nie jestem moze angelina jolie, ale staram sie dbac o siebie i o to jak wygladam, paszczurem nie jestem:P ale dostrzegam niedoskonalosci swojej urody;)

hmmm skąd ja to znam:) ja tez miałam taką sytuację chłopak był baaaaardzo nieśmiały więc ja przejęłam inicjatywę:) za 4 miesiące bierzemy ślub i kocham Go najbardziej na świecie

Gość marcelinek
a na Dzień Mężczyzn złożyłaś mi życzenia?

Gość marcelinek
*mu

Gość jest maaarzeeec
jest marzec, czyli pół roku studiowania za Tobą :P a Ty go dalej nie znasz?!

Gość wzdychajaca
nie bede sie wdawac w szczegoly, ale studiujemy razem od jakiegos miesiaca

Gość muszzzka
ewa marchewa gratulluje! fajnie jest miec odwage i przejac sprawy w swoje rece, ale nie zawsze jest to proste, czasem przerasta, szczegolnie jak sie nie ma doswiadczenia w sprawach damsko-meskich

Gość ghdik
a moze sprobuj nawiazac z nim ten specyficzny kontakt wzrokowy;) moze chlopak zaskoczy. NIe lam sie nie ten to nastepny, ja troche wierze w to ze jak cos sie ma wydarzyc to sie wydarzy

Gość autorko ja mam podobnie
a już zdążyliśmy się przelizać po pijaku ale nic się dalej nie dzieje, więc nie wiem która z nas jest w gorszej sytuacji :o

Gość Regina 49 Białystok
autorko ja mam podobnie a już zdążyliśmy się przelizać po pijaku ale nic się dalej nie dzieje, więc nie wiem która z nas jest w gorszej sytuacji szkoda ze ci nie włożył penia do buzi :o :o

Gość miałaś dobre rady ale
cenzor ci wykasował i niestety możesz się tylko po pipce podrapać.