Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swndkldd

chrobliwa zazdrosć

Polecane posty

Gość swndkldd

mój facet jest o mnie chorobiwie zazdrosny. Sprawdza mój tel , przeglada komputer... jak nie odbiorę tel to są pytania czy na pewno z nikim nie spalam przed chwilą. dzisiaj powidzial mi ,żebym odebrała ,ale nie odebralam bo do sklepu poszla i byla kolejka i jeszcze do kol co niedaleko mnie mieszka na 10 min wstapilam, a tel zostal w domu i sie ladował. wrociłam było 5 poł nieodebranch oczywiście zrobil awanturę i stwierdził ,że pewnie z kimś innym spalam i jak moglam przez godz nie odbierać. To ja mu odp ,że on też często nie odbiera zresztą zgodnie z prawdą.. teraz się do mnie nie odzywa caly dzień prawie.. ostatnio gadałam z kolegą przy nim to się pytal czy z nim spalam kiedyś... mówi ,że zrobi mi nie zapowiedziane wizyty itd... widzę ,że faceci się czasem za mną oglądają moze on to też widzi ,ale dlaczego mi nie ufa?

Gość swndkldd
up

Gość napisz ze to prowokacja
proooosze..... bo az nie chce sie w to wierzyc i w twoja głupotę....

Gość swndkldd
niestety to nie prowokacja :(

Gość pp123
To nie jest kwestia zaufania, on jest chory. Uciekaj dziewczyno jak najszybciej, chyba, że bardzo go kochasz i chcesz się świadomie zdecydować na takie życie. z tego co wiem to można leczyć. Mój kolega miał chorobliwie zazdrosna żonę. doszło do tego, że sam z domu nie wychodził, nawet gazety z programem nie mógł przejrzeć bo były awantury, że na dupy się przygląda...

Gość swndkldd
nawet jak w restauracji siedzielismy i jacyś starzy goscie się do mnie usmiechali to powiedział- to idź sobie do nich pewnie chcesz..

Gość swndkldd
a teraz pisze mi ,że na pewno go zdradziłam ,że kłamie go ,że bylam w sklepie na poczcie i u kolezanki bo on mnie prosił żebym odbierała niedlugo.. jak mu tlumacze ,że musiałam to do niego nie dociera..

Gość swndkldd
up