Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie temat o psach

co śmiesznego robią Wasze psy?

Polecane posty

Moja suczka ogląda tv :D Nieraz jak leci jakiś film, gdzie są różne odgłosy to siedzi i potrafi wpatrywać się w telewizor przez godzinę a jak wyłączę głos to szczeka na mnie :) Boi się zapalniczki i jak trzymam w ręku to nie zbliża się do mnie, tylko siedzi i piszczy żebym ją odłożyła a jak już schowam zapalniczke to biegnie zadowolona do mnie z piskiem :D A Wasze psy? :)

Gość tbtrbtrrb
moja suczka mi bałamuci rękę jak ma cieczkę ...

no ja nie wiem czy to śmieszne, ale mój pies gwałci kota! Oboje są tej samej płci :classic_cool: :(

Moja suczka też gwałci co popadnie :o Najbardziej lubi poduszki i moje nogi :o Dziwne jest to bo to pies rodzaju żeńskiego :o

nie mam psa, tylko kotka, ale lubi patrzeć, jak ktoś robi siusiu :O zawsze wtedy wchodzi do lazienki..

Przypomniało mi sie jeszcze :p Wszystko u niej musi być na swoim miejscu, nawet pilot od tv :o Ja zawsze trzymam pilot na szafce nocnej przy łóżku ale jak go położę na łóżko to szczeka na niego :o Tak samo jest z innymi duperelami które trzymam na półkach, wszystko ma być tak jak było i nie mogę nic przestawiać bo szczeka cały dzień. Kiedy zrobiłam przemeblowanie to tydzień szczekała na szafkę bo nie stała w tym miejscu co kiedys. A mówią że psy są mądre :p

Z kotem dobre :) Wczoraj jak byłam na zakupach przyczepił się do mnie kot i szedł obok mnie jakieś 20 minut, już myślałam że sobie nie pójdzie. Szedł koło nogi jak pies :D Pewnie był głodny ale nie miałam mu czego dać do jedzenia a kot później zrezygnował i dał sobie spokój i poszedł :(

Gość tbtrbtrrb
i tez ma taki okres ze lize mi cale nogi ... z rana jak spie .... wyganiam ja a ona dalej ... potem wściekła wstaje i muszę je umyć .... albo tez zaczynam wyc ... to ona tez zaczyna najpierw pojękiwać a potem śmiesznie wyc i gulgotac... albo jak mi smutno i sobie placze w pokoju ... ona usłyszy jakos i przychodzi ... siedzi obok mnie trzęsie sie i drapie łapka ... a kiedy sie do niej uśmiechnę i uslyszy smiech zaczyna sie cieszyc jak opętana i wariowac wskakiwac na mnie jak opetana

tbtrbtrrb kiedyś miałam kotka, co reagował tak, jak Twój piesek jak płakałam, zawsze przychodziła kotka do mnie i On razu było mi lepiej :) a teraz mam kota jakiegoś ułomnego ;p nie lubi być głaskana, przytulana, nic :O

Gość nie jestem lesbijką
podziwiam mojego psa, kiedy pływa na sucho (trenuje w domu)

Gość nie jestem lesbijką
moja psica też mnie pociesza jak płacze

Gość arrrek
Mój kocurek zawsze śpi z wywalonym językiem na wierzch, często wogle z otwartym pyskiem, brzuchem oczywiście do góry, łapki rozcapirzone. moja mama nauczyła go przed wejściem do domu wycierać łapy o wycieraczkę, i do dziś przed wejściem wyciera łapy. Ponadto straszny przytulas jest, lecz bardzo wrogi w stosunku do innych zwierząt.

Gość a sunia moich
rodziców miała niebieską piłeczkę do zabawy. I jak ktoś obcy sie pojawił w domu to szybko brała piłeczkę do pyska i szczekała z ta piłką w pysku...

Szczeka przez sen moja psina, fajnie to wygląda.

Gość a sunia moich
a kiedy w Święta powiedziałam do niej "gdzie jest piłka, szukaj piłki" podbiegła do choinki i próbowała wziąć do pyska niebieską bombkę z choinki