Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niko in

nie widzialna wię, żdlaczego tak czesto tesknimy za ex?

Polecane posty

Gość Niko in

po to Bóg przypisał 1 mężczyzne do 1 kobiety zeby to szanować, nikt nic nie poradzi na to ,że będąc w stałym zwiazku tworzy sie więż duchowa pomiedzy partneram, dlatego po roztsaniu w wiekszości exy zostaja w głowie, a kiedy miną złe emocje to przychodzi tęsknota i wrazenie jakby ta osoba była wciąż nam bliska...

Gość Niko in
a tak do końca może rozłaczyć tylko śmierć

Gość raczysz żartować
ja z ex mam prawie wyłącznie złe wspomnienia:O

Gość Zastina
za ex teskni sie tylko wtedy, kiedy marzy sie o rzeczach, ktore chcialoby sie z nim przezyc. Ja tam wiem dlaczego go zostawilam i nie tesknie za nim wiecej, Kobiety obudzcie sie, Szukajcie sobie mezczyzn godnych siebie.W zadna niewidzialna wiez nie wierze, jest wiez lub jej nie ma. Pozdrawiam

Gość Eunikaaaaaaaaaaaaaa
ta niewidzialna wiezia moze byc nieziemski seks ... niestety .... :(

idź do przodu a nie w tył.skoro się rozstaliście to najwidoczniej z jakiegoś powodu.poszukaj takiedo który lepiej bedzie pasował do ciebie, nie trać życia na rozpamiętywanie co by było gdyby albo jak mogło być

Gość Zastina
nieziemski sex? utrzyma mnie przy kims moze 2 tyg a potem juz nie dziala jak nie ma uczucia, osoby ktore mowia tu o jakiejs wiezi sa po prostu UZALEZNIONE emocjonalnie od partnera a to juz niezdrowe oj nie, wspolczuje jakze niskiej samooceny..