Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealistka358

Nauczycielka mnie nie lubi

Polecane posty

Gość licealistka358

choć jestem najlepszą uczennicą z jej przedmiotu, w niczym jej nie podpadłam a ona nie odpowiada mi "dzień dobry" i mnie ignoruje. Innych tak nie traktuje. Nie mam pojęcia czemu mi tak robi. Nawet ze sobą nie rozmawiałyśmy bo gdyby tak było to bym podejrzewała że może powiedziałam jej coś co jej się nie spodobało. Nie sądzę żeby ktoś jej mnie obgadał bo ja zachowuje się dobrze w szkole i poza szkołą, z innych przedmiotów też się dobrze uczę. Inni nauczyciele mnie tak nie traktują. Nie rozumiem dlaczego ona taka jest.

Gość zachowujesz sie jak
nauczyciele nie lubia gdy uczen jest madrzejszy od nich :) a czym Ty sie rpzejmujesz? dobrze ze sie nie uwziela czy cos...a ze cie nie lubi, rodzina rpzeciez nie jestescie :) jest jak jest i jest oki :)

Gość mariolka ;]
moze ubierasz sie seksownie a to stara komunistka :P albo jeses za ladna a ona ma kompleksy, nauczycielki tak maja :)

Gość licealistka358
Inni też nie są jej rodziną a ich tak nie traktuje.

Ja mam gorzej - nauczycielka wszystkich wyzywa od nieuków i głąbó, mówi po nazwisku, a do mnie ciągle tylko Madziu, Magdusiu itp. zawsze jest dla mnie miła a dla innych nigdy a mam u niej prawie same pały :O A co do Twojej sytuacji - może szłaś kiedyś z koleżanką na korytarzu i rozmawiałyście o niej i ona to usłyszała przypadkiem ? A może po prostu jesteś przewrażliwiona..

Gość licealistka358
Nie obgadywałam jej normalnie przychodziłam ubrana do szkoły.

Gość licealistka358
Do Nemezis: podejrzewam, że Cię tak dobrze traktuje bo jesteś inteligentna.

Gość www.nokaut.pl/#pid=38177
nauczyciele w polskich szkołach to niestety w większośc ludzie którzy trafili do tego zawodu przypadkiem bo nie znaleźli innej pracy a w papierach mieli zaliczoną na studiach pedagogikę