Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pyzolda1987

Proszę o pomoc

Polecane posty

Witam zacznę od początku. 30 stycznia dostał okres zakończył 3 lutego. 7 lutego uprawiłam stosunek chłopak zakończył na zewnątrz. Do tej pory nie mam okresu robiłam 3 testy pokazały ze nie jestem w ciąży. pobolewa mnie brzuch i mam jakiś taki wzdęty ale okres spóźnia juz sie 11dni Czy to może być ciąża????? dodam ze 13Grudnia zażyłam escapelle i po nim okres dostał dopiero 30stycznia. Czy tabletki mogą mieć jeszcze coś wspólnego??? Proszę o pomoc albo mam schizy albo.....

Miałam podobną sytuację, a okres spóźniał mi się prawie dwa tygodnie. Prawdopodobieństwo, że zaszłaś w ciąże jest nikłe skoro zrobiłaś testy zgodnie z instrukcją... Pamiętaj jednak, że plemniki znajdują się również w płynie owulacyjnym, więc bez wytrysku również możesz zajść w ciążę, jeśli nie stosujesz zabezpieczenia. ;]

Gość zrób BETę
będziesz miala pewność na 99%

Powiem tyle że w zeszłym roku byłam w ciązy i urodziłam:):) ale jak robilam testy kazdy pokazał ze nie jestem a byłam juz w 7 tyg

to w takim razie najlepiej zrobić betę hcg - taniej wyjdzie niż kolejne testy "moczowe" ;)