Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystkie sexi

sexxxi wykładowca-cholera:))

Polecane posty

Gość eh te problemy w wieku 17 lat
nie, no, kobieto 30 lat na karku i nie umiesz poderwac faceta jesli DAJE CI DO ZROZMIENIA ZE MU SIE PODOBASZ? no jestes niesamowita, ty tu przezywasz a za niego pewnie bierze sie teraz jakas mloda jurna studentka :D ktora wie co robic a nie gada tylko

widzisz, może masz racje i nie wiem jak to zrobić ale tylko dlatego że zawsze to ja byłam podrywana i nie musiałam się wysilać.nie jestem typem nachalnej kobiety, która włazi facetowi do łóżka.wole raczej dyskretniej-zawsze przynosiło efekty i to konkretne

jak się dyskretnie wchodzi do łóżka? :D leże i kwiczę, dawno nie było tu takiej idiotki :D

no to najwyzsza pora sie nauczyc :D i nie chodzi o zadne wlazenie facetowi do lozka, tylko zainteresowanie soba faceta na tyle, by to on przejal inicjatywe i potem myslal ze to on poderwal :P choc nie z kazdym to sie sprawdza bo jesli jest facet mocno zakompleksiony i niesmialy to nic nie zrobi i trzeba juz samej sie nagimnastykowac :P

Gość szara myszka w kropeczki
"ee te problemy (...)" latwo jest udzielac komus rad nie bedac w takiej sytuacji. Niewielu wykladowcow decyduje sie na przejecie inicjatywy nawet jak sa bardzo zainteresowani dana studentka. Wiec pomysl najpierw zanim cos napiszesz i nie przemadrzaj sie tam gdzie nie trzeba!

No dzięki,wreszcie ktoś zrozumiał że to nie jest łatwe.poza tym ja wyjde na kretynke jak sie posunę za daleko i niczego nie osiągnę.tu delikatnie trzeba.wykładowca ma wiele do stracenia...

taa, tak se tlumacz, potem bedziesz mogla to powtarzac sobie jako usprawiedliwienie jak go usidli jakas odwazniejsza studentka

Gość Lila1234
mysle ze bedzie ci trudno, skoro to mlody wykladowca to bedzie sie bardzo pilnowal, teraz jest niz demograficzny, studiuje garstka ludzi - kazdy sie martwi o prace. profesor, ktos o ustalonej pozycji moze sie nie przejmowac tak bardzo ale mlody chlopak, ktory dostal prace na uczelni przede wszystkim nie bedzie jej chcial stracic. na uczelni mozesz bardziej liczyc na zainteresowanie starego oblesnego doktora niz mlodego faceta, ktory niedawno dostal prace. tak mysle bo pracuje od 10 lat na uczelni i moi kolezy zdecydowanie nie umawiaja sie ze studentkami ( a ladnych nie brakuje)

taak na zainteresowanie starych wyjadaczy jest...ale nie o nich mi chodzi.pewnie zaczekam robiąc dalej to co robię i zobaczę jak się sprawy potoczą.warto

Gość Lila1234
za to znam takich podstarzalych wykladowcow, ktorzy chodza do pubow studenckich i rwa wszystko co sie poruszy w ich strone.ale generalnie czlowiek sie woli trzymac na dystans, nigdy nie wiadomo co studentowi strzeli do glowy, do kogo pojdzie na skarge,co opowie kolezankom i kolegom, to wielkie ryzyko, ryzykuje sie nie tylko ta jedna praca ale w razie utraty reputacji w ogole cala kariera naukowa.oczywiscie na emocje sie nic nie poradzi ale moim zdaniem, a znam to srodowisko z drugiej strony, szanse sa bardzo male.

Dzięki za opinię.wiem co wykładowcy mają do stracenia.zdaję sobie sprawę z tego ryzyka.nie jestem pierwszą i nie ostatnią która straciła głowę.czy i on zdecyduje się zapomnieć o rozumie dla miłości,przekonam się z czasem.

Gość Lila1234
mysle, ze trzeba bardzo delikatnie to rozegrac, dac sie polubic przede wszystkim, poza tym dowiedziec sie wiecej o nim, zgooglowac go, moze ma jakas strone swoja, moze gdzies w internecie ma zdjecie albo cos, jakas nasza klasa, moze sprobowac delikatnie wyjsc poza teren uczelni ze znajomoscia. na uczelni nie ma mowy o romansie wykladowcy ze studentka niestety. kazdy z nas ma swojego szefa a to niedopuszczalne niestey.

Gość kck-agusia
przeciez 30 lat to nie starosc.! i ona moze miec wieksze szanse u mlodszego niz nie jedna z was!! poza tym to super, ze nadal chce sie krztalcic a nie to co wy miernoty

Gość Lila1234
ale zycze powodzenia, 3 lata to zadna roznica wieku i jak jest wolny i ladny to fajnie by bylo :-) tylko pewnie jesli jest atrakcyjnym wolnym mezczyzna to nie ty pierwsza wpadlas na ten pomysl... studentki zawsze sie kochaja w mlodych wykladowcach. musisz mu sie zwyczajnie podobac, musi byc jakis body language miedzy wami, wyczuj najpierw czy cos w ogole jest z jego strony. i nie prtowokuj nic na uczelni, postaraj sie cos na neutralnym gruncie zorganizowac najlepiej.

widzisz,lubimy się bo często rozmawiamy prywatnie i poczucie humoru mamy takie samo.niestety on wie że panny lecą na niego i pewnie spokoju by nie miał więc net jest pusty.wiem co lubi i gdzie bywa(od wczoraj-szpieg działa)więc pewnie w tą stronę zagram.a że delikatnie trzeba i z wyczuciem to się zgodzę

Gość poziomka pozioma
:/ Lilia 1234 świetnie to ujęłas. mi już "klapki" z oczów opadły... ot trza sobie dać spokój.

Gość Lila1234
30 lat :-) :-) :-) mialam i 50-letnie studentki. teraz studiuja wszyscy ktorzy studiow potrzebuja a nie tylko mlodziez po liceum

Gość Lila1234
jesli w obie strony ida fluidy to super :-) facetowi ciezko sie oprzec...nawet wykladowcy. widze, ze potrafisz sobie cos zorganizowac (szpiega :-):-):-) i dobrze! tak trzymaj! i nie czekaj ! delikatnie ale nie odpuszczaj jak jest fajny facet :-)

Gość Lila1234
a kobieta 30letnia zwykle wyglada najlepiej w calym zyciu - juz sie zna, zna swoj styl, wie w czym dobrze wyglada, co lubi, jest dojrzala, madra, ma wszystkie atuty i nadal piekne cialko i skore i wlosy :-) ma przewage dojrzalosci i doswiadczenia nad 25latka a fizycznie jest nadal tak samo atrakcyjna. tak widze ze swojego i kolezanek doswiadczenia, takze z tego co mowia kumple a mam ich sporo.jestes w najlepszym mozliwym wieku do poderwania fajnego faceta :-)

miałam koleżankę na roku, która wręcz wisiała na nim i nic nie osiągnęła.to na poziomie facet i inteligentny bardzo więc i podryw na poziomie musi być a nie szczeniackie jakieś zagrywki.fluidy miedzy nami latają aż powietrze gęstnieje:) on mnie czasem zaskoczy jakimś dotykiem,słowem.mam nadzieję że to przejdzie na wyższy lewel

Gość Lila1234
lubie lizac cipki

Gość Lila1234
wszystkie Sexi Łada jesteś?

I masz rację.swojego wieku nie zamienię na bycie młodszą.jestem świadoma siebie dopiero teraz, bardziej pewna i swiadomie seksi

Gość Lila1234
nie ważne ale czy jesteś śliczna?

Gość Lila1234
co najwyżej jesteś średnia