Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t5t5tt5t56

czy to taki wstyd chodzić do restauracji samemu jeśc?

Polecane posty

Gość t5t5tt5t56

kolezanki na diecie wiec czesto sama chodze a to do karczmy a to pizeri kebaba czy innych.I kazdy nie moze wyiśc zpodziwu jak to moge sama chodzić,ze mi nie głupio itp...Ale kuuuwa przeciez przychodzi sie jesc a nie dla towarzystwa jestem głodna to idę.Ostatnio poznałam chłopaka który tez sie dziwił.chodzicie nieraz jesc same czy tylko ja jestem "dziwna"

jestem singielką i fakt, masz racje - tak sie dziwnie wszyscy gapią - nie wiem dlaczego , przecież nie jestem ułomna.

Gość t5t5tt5t56
ostatnio zjadłam całego kurczaka i dwie pizze na raz i każdy się na mnie patrzył , dlaczego ? :(

Gość często chodzę sama
i jakoś nie zauważyłam, żeby ktoś się dziwił. Oczywiście, że to żaden wstyd.

Gość często chodzę sama
chodzę tam do pracy za bar po prostu

Gość cvxvccvvc
Ja nie lubię sama chodzić jeść (mimo, że również nienawidzę jak ktoś siedzi np naprzeciwko mnie podczas gdy jem :D). W każdym razie sama czuję się jakoś tak nieswojo, nie ma się do kogo odezwać i w ogóle

Gość cvxvccvvc
zabieram przeważnie lustro i na nie się gapię

Ja zaczęłam samotnie od kina. i super. duzo ludzi chodzi samemu do kina. Pojechałam sama na tydzień na urlop. Jak się okazało ludzie też jeżdzą sami:-). A co jest złego samotne chodzenie na jedzonko. eh....ludzie ludzie...niech lepiej patrzą na swoje posiłki:-). Widze, ze ludzie się patrzą na samotne osoby np. w pizzeri, na początku udawałm, że na kogoś czekam, patrzyłam na zegarek, niby dzwoniłam, ale skończyłam z tym cyrkiem i super się bawie. pozdrawiam.

Gość niu hiu
no ja sie wstydze :O a do kina to juz w ogole, tak samo do muzeum etc raz jadlam sama ale bylam naprawde glodna, gapili sie na mnie tylko faceci przy stoliku obok, kelnerka nie byla zdziwniona ale dodam ze na studiach dorabialam jako kelnerka i do mojej restauracji duzo osob przychodzilo samotnie zjesc,

Gość PILNA potzreba ONA
kilka razy byłam sama w restauracji, ale nigdy z niej sama nie wyszłam. Zawsze znajdzie się ktoś chętny by postawić szampana lub dobre wino

Gość PILNA potzreba ONA
dodam ze tego dnia tez nigdy nie bylam sama w lozku ;) jesli wiecie co mam na mysli

Gość puencior
dodam ze tego dnia tez nigdy nie bylam sama w lozku jesli wiecie co mam na mysli hahahahahahaha hahahahahah :D