Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aseksualista

Człowiek to ja naprawde.... zajebisty jestem....

Polecane posty

No dobrze chłopcze...... rozwijam...... moje iq jest najwyższe w Polsce....... Ba.... nie tylko w PL ale i na świecie..... :)....... wykazuje się nie zwykłą mądrością........ wiem jak inni ludzie powinni żyć....... nie cierpie jak ktoś myśli inaczej niż ja.......... bo wiem że ktoś inny napewno nie ma racje :D

Co???? może robie jakieś błędy....... ale są niewidoczne..... poza tym pisząc nie patrze na klawiature:)

Sprowadziłeś dyskusje na psiaki...... ale już odpowiadam............ każdy jakieś ma............. moimi największymi zaletami są mądrość i inteligencja :):O

dyskusje te dyskusje, ktora chciales prowadzic sam ze soba? rozumiem Umiem........ więcej niż ci się wydaje..... wydaje ci sie, ze wiesz co mi sie wydaje? i te pytania mają mnie sprowokowac? alez skad, okazuje ci cierpliwosc i chec wysluchania, bo widze jak silna masz potrzebe wygadania sie

Spokojnie..... mało osób ma do mnie cierpliwość..... tak silnej potrzeby nie mam..........ale masz racje lubie głupio pisać:)................ nie .... oczywiście czekałem aż zbierze się tutaj całe stado ludzi :).....! A pojawiła się tylko jedna osoba

Tylko że kropki ja już tutaj od pewnego czasu stawiam:D....... w następnej kolejności....no.... raczej nic nie planuje :)..... kropki są moim symbolem rozpoznawczym pod innymi nickami :)

Gość m fb
aseksualista to "diabel i aniol w jednym" jak i innych 100.000 nickow :o idz ty stad 20-to letni dzieciaku do ksiazek i nie odstawiaj tu pseudo artystycznych wywodow :o

pomarańczo...... a co to ciebie obchodzi co ja tu robie ;)??? ale wiesz skarbie i tak będę już stąd leciał:D

Dlaczego stawiasz kropki pomiędzy wyrazamii?

....... w następnej kolejności....no.... raczej nic nie planuje ..... miales pisac o swoich zaletach a nie wadach, prawda? kropki są moim symbolem rozpoznawczym pod innymi nickami jasne, nikt inny tutaj nie stawia kropek

A coś tam wyjaśniałeś.W sensie znak rozpoznawczy?Kropki są oznaką niezdecydowania i brakiem myśli.Kropki stawiamy gdy urywamy zdanie,by zainteresowana osoba zinterpretowała po Swojemu.A nagminne stawianie kropek jest irytujące.

A nagminne stawianie kropek jest irytujące. napisz na ten temat rozprawke na topiku topik a teraz przestan przeszkadzac aseksualiscie w rozwijaniu listy swoich zalet

Zalety już wymieniłem........... dlaczego stawiam kropki???..... już na to pytanie odpowiedziałem ;) do widzenia🖐️

Zalety już wymieniłem...... nie, do tej pory skupiales sie na wadach, a to nie jest zbyt dobre biorac pod uwage twoj spory potencjal

Nie napiszę nigdzie żadnej rozprawki.Myślę,że stwierdzenie "A nagminne stawianie kropek jest irytujące" jest wysoce zrozumiałe!

Nie napiszę nigdzie żadnej rozprawki. to wielka strata dla czytelnikow Myślę,że stwierdzenie "A nagminne stawianie kropek jest irytujące" jest wysoce zrozumiałe! skoro juz dowiodlas, ze twoje poczucie wartosci i przekonanie o racjonalnosci twoich stwierdzen jast na przyzwoitym poziomie to chcesz cos jeszcze dodac? moze ty chcesz opisac swoje zalety a aseksualista ukradl ci pomysl sprzed nosa?

zawsze szczery Skoro dowiodłam nie widzę potrzeby dodawania czegokolwiek.:)

A cóż tu dowodzić?Bezsens rzędu kropek?