Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabelka012

POTRZEBUJE KARDIOLOGA DZIECIĘCEGO!

Polecane posty

Witam wszystkich. szukam dobrego kardiologa dziecięcego dla dziecka, który wykona echo serca. Konkretnie zależy mi na Lublinie. Proszę o pomoc, pozdrawiam

jeżeli chodzi o kardiologa dziecięcego i echo serca do tylko dr Połecka w luxmedzie. cholernie ciężko się dostać, ale w tej dziedzinie jest niezastąpiona :>

Nie tylko dr Połecka przyjmuje w luxmedzie. Bardzo dobra jest też dr Kaczorowska-Gogłoza :) śmiało można Panią dr polecic.

no własnie do dr Połeckiej usiołuję się dostac od miesiąca, byłam raz i była niezmiernie zadowolona,ale zalezy mi na szybkim teminie i na kimś naprawde dobrym. czekam na podpowiedzi i opinie innych. a ta Kaczorowska-Gogłoza to dobra faktycznie? na znanym lekarzy ma dwie podzielone opinie:(

Gość poszukuję lekarza dla dziecka
a ja od dłuższego czasu usiłuję znaleźć dobrego specjalistę w tej dziedzinie dla dziecka. czy mogę prosić o więcej opini i kontakty? bardzo prosze o pomoc!

Gość rodzic_21
Kaczorowska-Gogłoza cieszy się bardzo dobrą opinią! byliśmy z dzieckiem i jest naprawdę dobrym specjalistą. ma podejście do dziecka a to jest bardzo istotne w trakcie badania. Pozdrawiam:P