Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona6879

kocham go a on ...

Polecane posty

Gość zagubiona6879

znalazł sobie inną, nie mogę na nich patrzeć razem, ciągle o nim myślę idę dziś na koncert i on pewnie będzie z ta swoją. tylko humor sobie popsuje... na dodatek mamy wpólnych znajomych więc wyjście gdzie indziej nie gra roli :( juz nie wiem co robic :( on z nią jest bardzo krótko to nie jest nic poważnego,słyszałam nawet że jest z nią żeby wzbudzić we mnie zazdrość ...już nie wiem co robic? odbić go ? baaardzo go kocham :)

dziewczyno zachowaj godność ...pamiętaj że facet to zdobywca a jak zaczniesz się narzucać ...osaczać wyznaniami miłosnymi to nawet jeśli facet do Ciebie wróci to w życiu nie będzie Cię szanował ...odpuść sobie gościa i co najwyżej czekaj na jego ruch niech Cię na nowo zdobywa pokaże że mu zależy

Gość być ponad to
do wieczora trochę czasu skup się na dwóch rzeczach 1. by pieknie wieczorem wyglądac 2.nastawić się psychicznie na udawanie podody ducha, radości masz być wieczorem uśmiechnięta, piękna, promienna pomyślisz co masz zrobić dalej potem na razie utrzej mu nosa sprawiaj wrazenie dziewczyny szczęsliwej bez niego bardziej cię doceni

Gość grubasek4
też nad tym myslałam wiem że bęzie cięzko jak na niego patrze to ehhhh nie da sie tego opisac

Gość grubasek4
to ja zagubiona

Gość zagubiona6879
a jak mam z nim rozmawiac i sie dokladnie zachowywac zeby myslal ze juz mi nie zalezy!?

Gość przestań o nim myśleć
bo rady typu odpicuj się i niech do neigo dotrze co stracił są idiotyczne....ty będziesz się koncentrowała na tym by on zauważył jaka jesteś wspaniała i super a on to oleje i dopiero wtedy złapie Cię mega dół dziś jest pierwszy dzień reszty twojego życia, korzystaj zamiast się umartwiać za rok pewnie nawet nei pomyślisz o tym kolesiu

Gość zagubiona6879
bo to się skończyło na tym że on chciał isć ze mną do łóżka aja się nie zgodziłam tylko się całowaliśmy i potem przestał się odzywac dodam że znam go baardzo długo i nigdy nie bylismy razem

Gość zagubiona6879
wiem że nie jestm mu obojetna bo teraz jest mu wstyd i nawet na mnie nie spojrzy

no skoro facet zostawił Cię tylko dlatego że nie chciałaś iść z nim do łóżka bo nie byłaś gotowa no to sorry kochana ale olej faceta na to wygląda że jemy nie zależy na Tobie a tylko na seksie chcesz być z kimś takim ?

Gość ha ha ha ha hhaaa
boże to taki typ a ty wzdychasz do niego? do takiego dupeczka? posrało cię? ubierz się pięknie i nastaw na nowe znajomości jak możesz w ogóle chcieć tracić czas na faceta który chce szybko wskoczyć na dupę? rozumu nie masz? Poczucia własnej wartości nie masz?

Gość zagubiona6879
nie można powiedziec że zostawił bo nigdy nie bylismy razem ... chcialabym znalezc jakis sposob zeby sie odkochac? pstryknać.... i po sprawie

Gość zagubiona6879
wlasnie o to chodzi ze ja nawet z nim bym chciala ale nie w tamtych okolicznosciach...wiem wiem ze jestem glupia naiwna

Gość być ponad to
HA! HA! odwołuję to, co napisałam wcześniej! ty jakaś uposledzona jesteś? dla takiego typu chłopaka ty chcesz czas marnować? przecież to najgorsze dupki, których należy szerokim łukiem omijać masz pusto we łbie, czy jak? myślałam, że chodzi o wartościowego faceta a nie o zaliczeniowca o chryste panie, skąd wy się naiwniaczki bierzecie romantyczna miłość do takiego czegoś? no nie wierzę!

Gość zagubiona6879
prosze nie wyżywajcie sie już na mnie ciesze się ze znim tego nie zrobilam bo nie bylabym juz dziewica... wiecie co oleje go totalnie! po prostu bede się dobrze bawic !

Gość zagubiona6879
miłość jest ślepa...no cóż takie życie ehhh....

Gość zagubiona6879
bezczelny typ...wlasnie napisal mi sms czy bede dziś na koncercie? ;\

Gość olej go

Gość naprawdę go olej
masz chyba rozum

Gość jakcizalezy
tak naprawde i go kochasz to mozesz z nim pojsc do loozka ale nie masz gwarancji ze on zerwie z tamta !

Gość nienieneie
najglupsze co mozesz zrobic !

Gość jakcizalezy
pomysl czy jest wart jesli tak potem bedziesz zalowala ze znim tego nie zrobilas lepiej chyba oddac dziewictwo komu kogo sie kogo i on cie chyba tez? ile masz lat?

Gość zagubiona6879
17

Gość zagubiona6879
yyyyyyyyy

Gość zagubiona6879
jakcizalezy aty jestes facetem czy kobieta?

Gość jakcizalezy
mężczyzną :D znam potrzeby...jak on Cię pragnie kocha no to mu się nie dziw że teraz tak postępuje opisz wasze relacje jak sie zachowywal jak cie dotykal czy cie szanował

Gość zagubiona6879
był czuły,delikatny jak mnie całował to zapominałam o wszystkim patrzył się na mnie z takim pożądaniem ahhh :) bo się za bardzo rozmarze zamiast dać spokoj....:(

Gość jakcizalezy
z tego co piszesz można wywnioskować że Cię kocha główa do góry uwierz będzie dobrze ;) ja się znam na takich rzeczach jestem dojrzałym mężczyzna i wiem jak traktuje się kobiety do zaliczenia a takie które darzy się miłością trafiło Ci się szczeście musisz teraz tylko pomysles jak jej go "odbic"

Gość naprawdę go olej
głupia pinda z ciebie takie lelum polelu kobieta bluszcz faceci wykorzxystują takie ile się da

Gość zagubiona6879
na prawde tak sądzisz w sumie po co by do mnie sms wysyłał ja nie chcial mieć nic wpołnego :D