Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ENI35

LICÓWKI....ROBIC CZY NIE.....?????

Polecane posty

Gość ENI35

Witam zainteresowanych. Mam dylemat i może pomożecie mi podjąc decyzję. Nie mam super białych zębów tak chyba fachowo nawywa się A-2 (taki kolor).....i dentystka poradziła mi nałożenie licówek. Słyszałam ze to proces nieodwracalny.......a może poprostu życ z takim ecri uśmiechem....wazne że zdrowym.....poradźcie coś.....dziękuję

Gość dziobasek pupasek
chcesz aby ci spiłowała zęby ta zboczona lafirynda chce od ciebie kasy

Gość ENI35
150 zł za jedną.....no mało nie jest....hmmmm....własnie chyba chce zarobić.....

Gość zxcvxs
150? to chyba kompozytowe które odpadną po pół roku, nie daj sobie tego wcisnac, licowki dobre sa porcelanowe troche kosztuja i trzeba je robic w miejscach typu Galeria Uśmiechu

Gość Dr George Hilderik
Witam. Na początku proponuje wykonać mezoterapię bezigłową,mikrodermabrazję diamentową,peeling kawitacyjny,sonoforezę,cellulogię.........a na koniec licówki(tylko i wyłącznie u dobrego i sprawdzonego specjalisty z tej dziedziny). Dziękuję i życzę powodzenia.

Gość kasik1212
Mam kompozytowe juz dwa lata i nic mi nie odpadło! Polecam. Ja placilam 200zl za jeden ząbek.

Gość alehandro
jeżeli zeby są krzywe, skruszone to robić natomiast jeżeli chodzi tylko o estetykę to nie ma co się godzić