Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaa22

z takiego błahego powodu ...

Polecane posty

Gość agataaaaa22

ostanio czesto z facetem się kłociliśmy. a tamtym tyg o malo nie doszlo do zerania .Wczoraj prosil mnie żebym odebrała bo mial coś waznego. ale zapomniałam o tym i popszlam na miasto. Dzwonil 5 razy.potem zaczał mi robic wyrzuty ,że go zdradziłam wtedy. Wczoraj nie odbieral caly dzien dzisiaj też nie odbiera. Pierwszy raz tak jest. Nie wiem czy to jest jakiś pretekst do zerwania? pisalam mu żebyśmy postawili spr jasno jak chce ze mna zerwać i żeby mi o tym powiedział. ale nic nie napisał...co mam robić uznać ,że zerwał?

Gość
mam deżawi.

Gość agataaaaa22
no i co mam robić niech mi ktoś coś mądrego powie olać go?

Gość agataaaaa22
ja też nie wiem co mu siedzi... jakbyście się zachowały w taiej sytuacji?

Gość agataaaaa22
to co napisalabyś mu ,że jak nie to nie i to koniec? sama juz nie wiem

Gość z takimi dupkami
co to zrozum pozjadali i wpieraja cos czego nie bylo,nie nalezy sie cackac:P Nie odzywaj się do niego, niech sam zacznie głowkowac co jest nie tak, a jesli faktycznie się nie odezwie po jakims czasie tzn ze Cie olał :O Jak bedziesz ssie co chwilke wypytwac co jest nie tak i mu insunowac, ze to czy tamto -to jestes na straconej pozycji> Zamilcz najllepiej, tym bardziej ze nie czujesz się winna :)

Gość agataaaaa22
Bo wczoraj rano rozmawialiśmy i powiedziałam żeby się odezwał później ,albo ja się odezwę ,a on powiedział ok ,ale odbieraj tel. a ja o tym zapomniałam ,a potem mi napisal.. dlaczego nie odbierasz skoro mam cos ważnego"

Gość agataaaaa22
ale jeśli chce się rozstać to moglby chociaż napisać smsa , nie nie chce być z tobą nie pisz więcecej " np.. bylo by to bolesne ,ale sprawa była by jasna

Gość agataaaaa22
ale jak tak nagle mnie olał.. mieliśmy nawet wspólne plany na weekend on org wyjazd.. no i co się nagle stało?

Gość agataaaaa22
strasznie mi smutno :(

Gość agataaaaa22
chociaż ost coraz rzadziej mówil ,że mnie kocha itd jak się rozstalismy w tam tyg ( z mojej winy) to mnie strasznie zwyzywał więc penwie chce odejść... chce mi się plakać a najgorsze ,że zaraz muszę się zbierać i wychdzić... już nie mam siły do tych ciąglych jego fochow , a wantur... ale tak jak teraz jeszcze nigdy nie było i to z takiego powodu..

Gość agataaaaa22
up

Gość agataaaaa22
napisałam mu tez ,, jak chcesz sie rozstac to napisz poprostu nie bede sie juz wiecej odzywac" nie odpisal narazie..