Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek..........

seks analny - zakładać gumkę czy nie

Polecane posty

To niech ktoś inny. B=No bo jak tak można komuś zrobić. Byłam od lat przywiązana do tej nazwy

Gość zielona_fala
alem się uśmiała jakem cię czytała amandakot hehe amandakocur hmm chyba wilkołaki

Żałuję, że ktoś Ci gwizdnął nicka.

Gość zielona_fala
pewnie jakaś świnia ci buchnęła nie obrażająć czworonogiego zwierzątka ogórek w 4literach i poskakć? hmm a mój nie lubi w 4literach

Dlaczego Amando piszesz na tamacie o gumkach do seksu analnego?

Gość zielona_fala
to już nie to samo ten kocur ludzie ludziom zgotowali ten los poprostu jakieś ścierwo nie płaczkociczko nie smutaj

Miło Ci podszywana Amamdo??? I tak nie jesteś mną, nie ma bata. nie umiesz sama wymyślić fajnej nazwy. Mogę ci pomóc jak to dla ciebie takie trudne. A piszę na tym temacie, bo jest fajnie. Pisanie tam, gzie wszyscy mjają takie samo zdanie jest bez sensu, to samo się kręci w kółko i tak naprawdę nie można się nic ciekawego dowiedzieć

Wiecie, mój facet wyprowadził dopiero psa, bo ni byliśmy w stanie w ogól e dojść do siebie po wczoraju. Zagaił co do mojego pytania co sądzi o seksie ananym, powiedział,że chyba ochujałam.. U niego na studiach był taki jeden co to wychwałał i potem chłop nie miał życia, bo nazywali go dupojeb

nie gadam z ze złodziejami, więc spadaj człowieku bez honoru, chyba, że zechcesz naprawić, co zepsułeś

Naprawdę Piotrek z Oleśnicy, nie nabijam się, ni nic. Spróbuj z tym ogórkiem Może akurat to będzie dla Ciebie superprzeżycie. Wtedy będziesz mógł opowiedzieć dziewczynie co i jak. Jak było zajebiście. I że nie chcesz żeby i ją taki czad (hahahahahahaha) pominął.

Gość nienawidze kocurów
to jakaś duuupa z tego twojego faceta! haha żeby seksu analnego nie chcial... :O

Gość nienawidze kocurów
ale w sumie jestescie siebie warci, dwa staroswieckie mochery ktore potrafia tylko napic sie piwa i jeszcze sie tym chwalic na forum :O po prostu żenua :( :(

Gość zielona_fala
hmmm mój jest ekstra z brakami ale go kocham

Gość amazonka...
poczytaj sobie: http: //www.sexanalny.republika.pl/inne/dlakobiet.html#bol

Gość do myszka87...
jestes za mloda na anal

Gość przyjaciek in spe
Jak ja miałbym mieć z jej PIP-ą do czynienia, to wolałbym dwa razy taki mandat zapłacić, albo nawet trzy razy 😭 A z PUP-ą to bym chyba założył 5. :(

Gość anal nie jest dla dzieci
to sie robi po slubie

Gość jkjgjgj
anal to zboczenie, nawet w kamasutrze powinien być zakazany :classic_cool: Wsuwanie pały między poślady powinno być tematem tabu :classic_cool:

Gość to dobre dla gejow

Gość bezzzzzzzzzzzz

Ze względu na higienę, warto założyć prezerwatywę (penis się nie brudzi). Oprócz tego przy zastosowaniu prezerwatywy ze środkiem nawilżającym nie ma ryzyka otarć, co jest dużym plusem. Jeżeli dany facet miał wcześniej więcej dwie lub więcej partnerek seksualnych, to bezwględnie powinien używać prezerwatyw w celu chronienia kolejnej partnerki przed potencjalnym zarażeniem jakąś chorobą weneryczną.

Gość tylko bezzzz