Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek..........

seks analny - zakładać gumkę czy nie

Polecane posty

Gość to boliiiii

Gość A po co gumka do anala
?

Gość 2 gumki na raz

AmandaKocur czy kot czy jak tam inaczej powiedz mi dlaczego uważasz swojego psa z awersją do wsadzania termometru za normalnego skoro ten sam pies jak byś go nie pilnowała wpierniczał by kupy innych psów????? A z kolei uważasz ze wpierniczanie kupy jest nienormalne ale przecież twój normalny pies to ma w naturze. To jak on jest normalny czy nie? A i tak na marginesie to wsadzanie termometru w dupę to jak by nie było jedno z osiągnięć cywilizacji :D A tak poważniej to sex analny mimo że jest formą poniżenia podporządkowania nie musi mieć nic wspólnego z poniżaniem kobiety. Macie straszną fobię na tym punkcie. Myślę że największą kobiety niepewne siebie i swojego partnera.

Gość czysciciel
kto chce niech sie bawi analnie kto nie ten nie za to do piekła was nie wyśle dla amandakot proponuje psa on Cię w dupke Ty orgazmek potem Cię pogryzie bo byłaś niedoświadczona i wypier*alaaj do nieba temat zamkniety... następnyyy... ;;; ooo a tu piekło widzę (mojżeszu patrz to z tą panią i Ty spałeś) Tak TAk (ona mnie yyyhhryyy pukneła); no to h*j do piekła z nią za gwałt!! Pamiętaj Amando to kobiety też zdradzają a nawet pies Cię zdradził a jak myślisz ze narzyczonemu sie nie zdarzylo to jestes w błędzie bo na bramy niebios 100000% borował obcą szpare bo takie lepiej smakują!! Dobranoc!!

Gość pewnie ze bez gumki lepiej

Gość Alibaba40
Jak widzę tyłek Kim Kardashian to seks analny przestaje mnie obrzydzać.

Gość Beattaaa18
Anal to podstawa u mnie przy kazdym stosunku.

Gość love sex
ludzie co maja psy do seksu analnego??? jaki termometr??? trzymajcie sie pytania zoofile

Gość Straznik1Klucza
A po co?? :D Moja tam lubi czasami nawet bardzo seks analny, zwłaszcza jak jest spita, boli ją, ale wtedy tego tak nie odczuwa się mocno, to najlepsze zwalenie konia d**ą jakie znam