Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia gosia 26

zakochuje sie w kazdym faceciektory jest dla mnie mily

Polecane posty

Gość gosia gosia 26

nie wiem co mi jest,nigdy z nikim nie stworzylam zwiazku, zakochuje sie albo w zajetych nieosiagalnych facetach albo w kazdym ktory jest dla mnie mily to chyba nie jest normalne co wy o tym myslicie, tylko powaznie

Gość gosia gosia 26
wiem ze to glupie ale ja nie wchodze z nimi w zwiazek,nic nas nie laczy chyba samotnosc mi odbija

Gość gosia gosia 26
czasami mi sie wydaje zejak sie zakocham to nie bede wiedziala nawet ze to jest TO,ze tego nie rozpoznam

no nie jest to normalne ....może masz jakieś problemy ze sobą ?....niska samoocena ....może mieć to jakieś podłoże związane z dzieciństwem .... za mało miłości ze strony rodziny ....i teraz bardzo pragniesz uczucia ...a może po prostu taka już jesteś ....ale jest to bardzo niebezpieczna sytuacja bo możesz przez to być często raniona jeśli nie będzie wzajemności ....musisz podchodzić do znajomości z facetami z większym dystansem traktować jak kumpli a nie zaraz w każdym widzieć potencjalnego męża

Gość nieosiągalny88
jestes niedojrzala emocjonalnie

Gość gosia gosia 26
tak groszek maszracje,od pewnego zcasu dreczy mnie poczucie niskiej wartosci:9 ale to silniejsze ode mnie nie wiem jak sobie z tym radzic

Gość w temacie
będziesz się zakochiwać dopóki nie trafisz na toksyka. Tak cię "zniszczy", że nie będziesz chciała potem szukać już kolejnego faceta, jeśli oczywiście będziesz na tyle silna, ze uwolnisz się z tego związku. Wiem z doświadczenia.

Gość aha i ach
popieram panią "w temacie"

Gość gosia gosia 26
wlasnie mam juz taka relacje za soba i po tym zaczely sie moje problemy z niska samoocena izakochiwanaiem sie w kazdym milym facecie

Gość nieosiągalny88
na pewno to było zakochiwanie sie?bo jesli tak coś łatwo się zakochujesz albo mylisz zakochanie z sympatią z 2 strony nie każdy facet który jest miły od razu musi chcieć cie poderwać

Gość olka...
a ile masz lat..? 26? wiesz.. to chyba wlasnie wynik samotnosci.. po prostu podswiadomie szukasz bliskiej osoby.. i jest ci jej tak brak ze starasz się tą osobe znalezc w kazdym z facetów, ktory jest dla ciebie milszy, majac nadzieje ze cos z tego będzie.. to są pewnie krotkotrwałe zauroczenia.. ja tez tak miewałam jak nie mialam stałego obiektu zainteresowan ;) co chwuila podobał mi sie ktos inny.. poznałam kogos i juz emocje wzrastały.. i tak przez miesiac potrafiłam "poczuć cos" do kilku róznych facetów. dopiero jak spotykałam kogos, przy kim naprawde pojawiało się to prawdziwe uczucie to ten stan ciągłych sympatii do roznych facetow mijał.. dlatego mysle ze tobie tez minie..

Gość gosia gosia 26
oby tak bylo olka bo ja sie boje ze jak trafimi sie to prawdziwe uczucie to go nie rozpoznam

Gość pierwszy l
Gosieńko śliczna moja, nie martw sie.

Gość olka...
rozpoznasz, zobaczysz.. ja tez mialam czasami takie obawy i jakos gdy pojawia się TO uczucie to wtedy automatycznie sie wie, ze to jest to..

Gość gosia gosia 26
dzieki za dobre slowa