Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szzzzzzzzz

odkad nie myje twarzy cera mi sie poprawila

Polecane posty

Gość szzzzzzzzz

wiem ze to moze siekomus wydac glupie ale tak jest odstawilam wszystkie zele, toniki,plyny,mleczka i cera wyglada idealnie,zniknely pryszcze wagry wszystko uzywam tylko kremu nawilzajacego

To nie wiesz,ze trzeba uzywac kosmetykow ekologicznych?W tych zwykłych jest cała tablica Mendelejewa.W kranówie tez zwiazki chemiczne,ktore na pewno urody nie dodaja.

Gość oo matko
ale z ciebie brudas:O nie wyobrazam sobie nie myc twarzy,przeciez na cerze zbiera sie caly loj i brud,blee

Gość atramencik123
Ja myję twarz mydłem dla dzieci Bambino. Z żelami, tonikami, płynami, mleczkami i co tam jeszcze produkują dawno dałam sobie spokój. Raz na jakiś robie piling i używam kremu nawilżającego. Z makijażem też nie przesadzam. Nie maluję się, kiedy nie muszę. I moja cera jest ok.

Gość przymulona
atramencik>>>a jaka mialas cere zanim przestalas myc chemia? zmienila Ci sie od tego mydelka bambino?

Gość a ja uwielbiam taniec
ja tez myje mydlem dla dzieci nivea. oprocz tego do twarzy uzywam tylko plynu do demakijazu oczu i kremu nawilzajacego. cera super, zreszta ja nigdy nie mialam z nia problemow.

Gość to nie myj się
przez klika następnych lat

Gość znam ooooo
Ja też nie myję twarzy. Na koniec dnia przecieram twarz chusteczką higieniczną bądź papierem jednorazowym w celu usunięcia nadmiaru sebum i nakładam krem nawilżający.Mie mam problemów.

Gość gość
A ja zawsze twarz mylam wodą, czasem przemylam tonikiem, krem odpowiedni i problemów nie było. Od niedawna na czole robią mi się krosty, nie mogę sobie z tym poradzić.

Gość poowerful
Ja twarz traktuję kosmetykami Floslek, najlepsza rzecz na świecie.

Często jest tak, że nawet pomimo umycia rąk są na nich bakterie. Myjąc rękami buzię, na których są ranki, otwarte pory itp powodujemy że rozprzestrzeniamy te bakterie i stany zapalne. Dlatego nie mycie twarzy powoduje że widzimy jej stan jako lepszy. Ale trzeba kontrolować sebum i oczyszczać pory mimo wszystko. Już od dawna myję buzię szczoteczką do twarzy. W sumie to moim zdaniem najlepsza jest Braun Face bo mam wrażliwą cerę a tu można wybrać nakładkę do cery wrażliwej.