Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a cowynatooo

jacy sa rosyjscy faceci??

Polecane posty

Gość a cowynatooo

chodzi mi o mlodych facetow,tak 20paro letnich...wiadomo,kazdy czlowiek inny ale maja moze jakies cechy charakterystyczne itp...wlasnie poznalam takiego chlopaka i wydaje sie byc super ale wiadomo, inna narodowosc,sporo roznic...jak myslicie?

Gość polki dla kazdego
czeczen czy ingusz?

Gość ruski sa gejami
prawie wszyscy sie tam do tego przyznaja

Gość a cowynatooo
on gejem nie jest....:D z wodka za wczesnie jeszcze, nie chce sie pokazywac od zlej strony...:P ale chyba nie roznia sie jakos strasznie mentalnoscia od polakow? i jakie maja podejscie do kobiet? o takie rzeczy mi chodzi:P

napewno się różnią,kwesia wychowywania się w państwie totalitarnym i wpojonych zasad przez wiecznie wiernych Leninowi rodziców. Pogadaj z nim trochę,staraj się poznać, a dopiero wtedy wyrobisz sobie na jego temat zdanie. Nie ma co uogólniać i z góry zakładać jaki on jest czy będzie :)

Gość wiosenna stokrotka
dziewczyno szanuj sie, wedlug mnie Rosjanie to najwieksi macho jakich mozna sobie wyobrazic i to niestety w pelnym tego slowa znaczeniu. Dla mnie uosobiaja taki typ samca alfa :P prymitywny az do bolu. A jeszcze jak otworza buzie i uslysze ten super akcent to odrazu przechodzi mi ochota na cos wiecej :o

Gość a cowynatooo
ten ktorego poznalam jest mily i dobrze mowi po angielsku, zaden macho z niego, ma poczucie humoru i chetnie mi pomaga w pracy np...:) tyle zdazylam zaobserwowac do tej pory...ale malo go znam, nie slyszalam zbyt wiele o rosjaninach, wiec pytalam WaS :) ale dzieki za odpowiedzi, jestem dobrej mysli:P

Gość gość
Bylam 5 lat z ukraince. Wyglad typowy. Blondyn niebieskie oczy wydatna szczeka duze usta szeroki w barkach. Mogl sie podobac. Charakter straszny zdradzal klamal i oszukiwal

Gość tredusi
Z pewnością wszelkiej narodowości zapijaczeni wszarze mają lepszą aparycję niż Ty sam/a i na pewno słownictwo, i poziom kultury. Dlatego nie zamierzam wdawać się w dyskusję z burakiem, który zapewne nie wie, ale się chętnie wypowie. Poza tym skoro data tak cię frapuje, to po co się udzielasz...

Gość gość
Rosjanie to w większości mężczyźni z klasą , Ukraińcy raczej nie

Gość gość
Rosjanie macho? Tak bo Rosjanin cie obroni przynajmniej a jeśli chodzi o kulturę to mają jej więcej niż Polacy , jak jechałam busem w Warszawie to Rosjanin ustąpił mi miejsca a jestem młoda , nie mowiac ze zaproponował niesienie moich siat i odprowadzenie do domu , dziś to jest moj maz

Gość gość
Rosjanie są cudowni. O Niebo Lepsi Od Polaka !!!!!! NAsi Polacy są Najgorsi