Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulwersatisss

Po 3 aborcjach...

Polecane posty

Gość bulwersatisss
A ja mam nadzieję, ze ta baba z wywiadu za karę będzie bezpłodna!

Gość bulwersatisss
ta historia z katechetką mnie rozwaliła...całe życie pewnie wszystkim gadała co mają robić... też znalałam taką, chyba była chora psychicznie, mówiła o tym, żeby nie trzymać się za rękę bo to grzech, byla z facetem 5 lat i sie nie calowali, bo grzech...poznala innego, 2 miesiace i slub...pewnie doczekac sie nie mogli...tez mi autorytet...

heksa jak byk z niej była :P....miała juz dorosłe dzieci jak wpadła...zawsze piała jaki to grzech ''zabijając dziecko'' a po kilku latach sama chciała ''zabic''....teraz wychodzi jacy ci katecheci są zakłamani....resztą księża nic nie lepsi... u mnie w miescie ksiądz wezwał hydraulika to mu się ubikacja zapchała....gdy hydraulik zabrał sie do roboty okazało się ze kibelek zapchały prezerwatywy :D....ksiądz nie wiedział co powiedziec to ściemnił ze to pewnie zakonnic...a one mieszkają w zupełnie innym budynku :D

Gość bulwersatisss
Pffff dobre...ale co głupek wyrzuca prezerwatywy do kibla? grunt, że używał, bo inaczej miałby problem z cięższym grzechem...

hehe kazdy wie jaki by miał ten ciężki grzech ;)

Gość blim jak milo
ze jestes czarna! :P

Gość emka2
no tak straszne ze sa tacy ludzie :o

Gość emka2
ide w garach zamieszac :P

Gość bulwersatisss
Mi się wydawało, że tutaj raczej wszyscy zgodnie to stwierdzili, że aborcja jest zła...ale to przecież nie oznacza, że antykoncepcja też...

Gość emka2
pewnie stosowane przeze mnie gumki ksiadz by potepil ale co tam...stosujemy je ponad 20 lat :P

Gość bulwersatisss
To pewnie jesteście potępieni :) my z mężem tez zresztą jesteśmy, ale cóż, dobrze nam z tym, a ksiądz może tylko pozazdrościć... Ta dziewczyna z wywiadu ma zaledwie 20 lat... czy mi się zdaje, czy te dziewczyny mlode sa coraz bardziej bezwgledne? nie szanują się, a aborcja to dla nich jak umycie rąk...

bulwersatisss ja nie należę do osób dla których aborcja jest zła :) dla mnie jest to zabieg medyczny któremu poddają się kobiety które wiedzą czego chcą i jest to wybór świadomy czyli dla mnie nie zły

Masowe zabijanie dzieci nie pozostaje bez wpływu na decydujące się na to kobiety. - Co roku przybywa w kraju około 200-250 tys. bezpłodnych kobiet w wyniku komplikacji po dokonanej aborcji poinformowała Marina Tarasowa, zastępca dyrektora Instytutu Badań ds. Ginekologii i Położnictwa Rosyjskiej Akademii Nauk w Sankt Petersburgu. W ciągu minionych 5 lat występowanie kobiecej niepłodności wzrosło o 14 proc. A chorób ginekologicznych o 30 proc. Rząd premiera Putina doskonale zdaje sobie sprawę, że kraj znalazł się na demograficznym zakręcie. Według raportu publikowanego co roku przez ONZ liczba ludności w Federacji Rosyjskiej nie wzrosła od 1991 r. i obecnie liczba zgonów jest ok. 1,5 raza większa od liczby urodzeń. Jeśli ta sytuacja się utrzyma, to do roku 2050 liczba Rosjan zmaleje ze 142 do 100 mln. Pod koniec grudnia ub.r. prezydent Dmitrij Miedwiediew podpisał poprawki do federalnej ustawy o reklamie. Nowe prawo zakazuje reklamowania aborcji w miejscach i mediach przeznaczonych dla dzieci i młodzieży.

merkaba ale nie porównuj wschodnich zabiegów do naszych polskich, mam znajomą ukrainkę która jest po 2 aborcjach i ona mi mówiła jak tam to robią, włosy na głowie stają. lekarza którego ja znam robi to czysto i porządnie, robi takie zabiegi także w szpitalu-legalnie, zawsze ma anestezjologa i czyste narzędzia

skoro rejestrowanych przypadków powikłań poaborcyjnych jest 250 tys., to ile musi być przypadków nierejestrowanych powikłań i ile przypadków nierejestrowanych bez powikłań?

"zabieg medyczny któremu poddają się kobiety które wiedzą czego chcą' Te, które rodzą, nie wiedzą czego chcą? :D I ten zabieg medyczny, hehe... zwykłe moderstwo :)

Gość bulwersatisss
Obejrzałam ten filmik z youtube - serce dziecka bije od 21 dnia życia...

Dziwie sie, ze Cie bulwersuje wywiad :-P Jestes dlugo na Kafe ? Tutaj jest pelno takich kobiet, ktore tak wlasnie pisza jak tamta pannica. Drwia ze wszystkiego. Mysle, ze kiedys zycie z nich zadrwi samo....

Dziwna ta dyskusja..jeśli ktoś jest zdecydowany na aborcję zrobi to - bez względu na manifesty, protesty i petycje. I to jest jej życie..jej decyzja, i ona będzie ponosiła lub nie konsekwencje tej decyzji. Nie można na siłę wmawiać komuś,że aborcja jest be bo kościół tego zabrania.Pamiętacie jakie było oburzenie wśród "kościołów" kiedy kobiety zaczęły stosować mirenę tj, wkładkę domaciczną potocznie spiralkę?? Księża w całej Polsce na kazaniach grzmieli,że spirala zabija zarodek - gówno prawda , każdy lekarz to wiedział i wie.

Gość bulwersatisss
no to prawda, że postinor nie jest lekiem poronnym... nie rozumiem czemu wszyscy wiążą negowanie aborcji z kościołem, ja jestem ateistką, a i tak nie rozumiem kobiet, które robią aborcję...ja po prostu bym nie mogła - to jest kwestia sumienia. Może i ten film to bzdury, ale na logikę zarodek jest potencjalnym dzieckiem, jak się mu nie przeszkodzi rosnąć przekształci się w człowieka...poza tym i tak kojarzę, że zarodek bardzo szybko nabywa cech ludzkich....

Oczywiscie , postinor sprawia że błona śluzowa macicy nie przyjmuje zapłodnionego jaja, a wydzielina staje się na tyle gęsta że plemniki nie mają możliwości dostać sie do macicy.