Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulwersatisss

Po 3 aborcjach...

Polecane posty

Franka twój maluszek na pewno w przyszłości będzie dumny ze ma taką mamę:)- mądrą a nie zacofaną wariatkę która sądzi ze 2dniowy zarodek to taki bobas....:)

Gość autorkaa
Franka po twoich wypowiedziach można wywnioskować, że masz wstręt do dzieci.

Gość bulwersatisss
A nie można urodzić i oddać do okienka życia? Przecież w ten sposób trzeba się wysilić tylko przez 9 miesięcy, nikt nie każe później takiego dziecka wychowywać, jeśli się go nie chce...tyle par czeka na dzieci ;/

autorka A po Twoich ze nie umiesz czytac.... męczyć się przez 9miesiący,zmarnować tyle cennego czasu bo komuś się uroiło ze 2dniowy zarodek to dziecko? fuck...:O

Gość autorkaa
Wszystkie kobiety, które usuwają ciąże z powodu swojego widzi misie nie powinny nigdy mieć dzieci, bo nigdy nie dorosną do tego.

Gość zarodek
Złotowłosa88 DOKŁADNIE CO ZA GŁUPIE PIPY, NIE PRZYSZŁO IM DO GŁOWY:-( BO MAJĄ W NICH PUSTKĘ

Gość tweety26
lepiej sie podwiąż a nie zabijaj!!!!!!!

bulwersatisss a byłaś kiedyś w ciąży??? to jest okropny stan, wszystko boli, ciągnie, rzyganie sranie itp, to wcale nie jest cudowny kobiet dla kobiety a poród jest czymś co ja porównuję do piły mechanicznej w kroczu, dlatego wolałabym usunąć niź donosić i oddać owszem dzieci ogólnie mnie drażnią ale tylko obce :) swoje kocham

Gość tweety26
Ja się podwiązałam bo jestem pustakiem bez woli i umysłu. Pozwalam innym decydować o moim ciele.

Gość autorkaa
Widzę,że temat zebrał "swoich", więc nie ma sensu wypowiadać się, bo do was nic już nie przemówi,żegnam.

Gość jhjgbkghjkjghjk
"Franka twój maluszek na pewno w przyszłości będzie dumny ze ma taką mamę - mądrą a nie zacofaną wariatkę która sądzi ze 2dniowy zarodek to taki bobas...." Nie wierzę w to, co czytam :O Na pewno będzie dumny, w szczególności dlatego, że nie padło na niego i mamusia go nie wyskrobała :D A to, że ktoś ma mózg i sumienie nie znaczy, że jest zacofany ;)

pomijając mało znaczarce wypowiedzi plebsu i gimnazjalnej dzieciarni... czy śmierć człowieka nie następuje w momencie śmierci pnia mózgu? Skoro nie można wyodrębnić komórek pnia mózgu to znaczy, że w sensie prawnym nie można stwierdzić czy dany organizm ludzki żyje. Zatem aborcja na pewnym etapie nie może być zabójstwem. Chyba że jest jakaś nowa definicja śmierci... Tzn. Chodzi mi o definicje "zabójstwa" czy komórka jajowa ani plemnik nie żyją? a jak przestaną żyć to znaczy ze ktoś je zabił?

TAK dla aborcji TAK dla eutanazji franka 6 strona a ty dalej walczysz z wiatrakami?:) dawaj na kawę

Gość zarodek
nie ma 100% zabezpieczenia przed ciążą, a podwiązać to wy sobie możecie te puste głowy

Gość jhjgbkghjkjghjk
"TAK dla aborcji TAK dla eutanazji" Tak, jestem nowoczesna, jestem obywatelką Unii Europejskiej! :D

Gość zarodek
dokładnie miłe panie czas na kawę a nasze przeciwniczki niech się stresują:-)

"A to, że ktoś ma mózg i sumienie nie znaczy, że jest zacofany" >>>>Sumienie? mózg? a w tym mózgu pustka skoro wierzy się ze zarodek to człowiek...Jakoś nie widziałam nigdy żeby w medycynie używano określeń "dziecko" "człowiek" zamiast płód,zarodek...Czy ludzie z najwyższych szczebli nauki nie maja mózgów>???? ciekawe.... Poza tym, jakim trzeba być prostakiem i ignorantem żeby cieszyć się z faktu ze nikt mnie nie chciał,byłem tylko przykra przygodą po imprezie a kobieta która nosiła mnie w brzuchu nienawidziła mnie od zalążka-ale mnie nie usunięto i żyje-nigdy nie chciałabym sie dowiedzieć czegoś takiego...Nigdy.

Gość jhjgbkghjkjghjk
"dokładnie miłe panie czas na kawę a nasze przeciwniczki niech się stresują" My nie mamy się czym stresować, to nie my zabijamy własne dzieci :)

Gdzie mogę legalnie i przy niewielkich kosztach podwiązać jajowody? Bardzo chętnie, proszę tylko o namiary kliniki która taki zabieg wykona.

Gość jhjgbkghjkjghjk
"a w tym mózgu pustka skoro wierzy się ze zarodek to człowiek...Jakoś nie widziałam nigdy żeby w medycynie używano określeń "dziecko" "człowiek" zamiast płód,zarodek..." A od kiedy medycyna decyduje o LUDZKOŚCI? :) "Czy ludzie z najwyższych szczebli nauki nie maja mózgów>???? ciekawe...." Ludzie z najwyższych szczebli są przede wszystkim nastawieni na kasę, ale to już temat na inną rozmowę. "Poza tym, jakim trzeba być prostakiem i ignorantem żeby cieszyć się z faktu ze nikt mnie nie chciał,byłem tylko przykra przygodą po imprezie a kobieta która nosiła mnie w brzuchu nienawidziła mnie od zalążka-ale mnie nie usunięto i żyje-nigdy nie chciałabym sie dowiedzieć czegoś takiego...Nigdy." A ja ci tego życzę, bo na to zasługujesz, i wcale by mnie to nie zdziwiło ;) Tyle w tobie nienawiści, coś w tym musi być

Gość jhjgbkghjkjghjk
Już jestem po 4 porodach, maż łazi na prostytutki bo w wiadro które mi zostało wchodzi mi cała stopa, ale nie mam na sumieniu własnego dziecka:)

Gość jhjgbkghjkjghjk
16:33 - "genialny" podszyw :D Złotowłosa, gdzie mieszkasz? Nie chciałabym spotkać cię na drodze, sama rozumiesz ;)

Jak już mówiłam, plebs jakoś nie robi na mnie wrażenia:) Skoro medycyna nie decyduje o niczym a ludzie nauki sa nastawieni na kasę to po co korzystasz ze zdobyczy techniki? Zamiast modlić się do bożka lecisz do apteki jak zachorujesz? wstyd, korzystać z osiągnięć bez mózgów i ludzi bez sumienia...

Gość zarodek
FRANKAZWARSZAWY to ciemnogród nie ma co ciągnąc tematu

człowieki - dlaczego w trakcie konwersacji , kiedy tracicie grunt pod nogami , bądź ktoś wam wtrąca argumenty z ręki zostaje wam tylko obrzucanie kogoś błotem...? temat jest kontrowersyjny i ma tylu przeciwników co i zwolenników , każdy chce się wypowiedzieć ...ale ciekawa jestem kiedy trafi sie kulturalna dyskusja , bez pojebów, debilek , kurew i innych? czy to jest taka wielka sztuka nie używać wulgaryzmów?

jhjgbkghjkjghjk Ja omijam wsiowe baby na odległość wiec nie martw się nie spotkasz mnie:) Coś w twojej nienawiści do kobiet tez musi być... Każesz każdej robić za krowę do rozpłodu wbrew woli...

Gość jhjgbkghjkjghjk
Złotowłosa, nie życze sobie, zeby takie coś jak ty mnie wyzywało, to raz :) A dwa, że nie jestem tak głupia, żeby nabijać koncernom kasę :D