Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co teraz

KOBIETKI NIE WZIEŁAM DWÓCH OSTATNICH TABLETEK Z

Polecane posty

Gość nie wiem co teraz

opakowania. Kochałam się do końca. Czy mogę być w ciąży?W ten sam dzień , w którym kochałam się ze swoim mężczyzną dostałam okres.

Gość nie wiem co teraz
Poradzcie mi blagam!

Gość prawdopodobieństwo istnieje

Gość dfnjj
nie...ryzyko ciąży istnieje gdy zapomni się tabletki w ciągu pierwszego tygodnia brania i wtedy trzeba się dodatkowo zabezpieczać...w drugim tyg. nalezy wziąć tabletkę w ciągu 12 godz. i jest ok. w trzecim tygodniu gdy zapomni się tabletki, a upłynie 12 godz. nalezy zrobić już 7-dniową przerwę...

ja tez nie wziełam tabletki w pierwszym tygodniu wziełam ja po upływie 15 godzin a w ostatnim tygodniu tez przerwa miedzy jedna a druga wyniosła 13 ,5 godziny i zblizenie bylo i okres dostałam wiec chyba nie masz co sie martwic bo ja pomimo tego chyba w ciazy nie jestem pozdrawiam

dotam tez ze po zakonczeniu opakowania przerwy nie robilam mam nadzieje ze u ciebie bedzie dobrze

Gość nie wiem co teraz
Powiem, że cieszyłabym się z ciąży... Ale jutro zaczynam następne opakowanie. Dlatego boje się, że może mogę być w ciąży, a tabletki mogły by okropnie zaszkodzić.

u mnie przerwa wynosila w opóznieniu wiecej niz 12 godzin

Gość beata__591
dziewczyny mam prośbe wziełam 12 tabletek i ukradli mi torebkę w której miałam tabletki niestety nie bylo mojego lekarza i nie miał mi kto zapisac więc przerwalam i juz nie kontynuowala, myślałam ze zaczne od nastepnego miesiąca , gdybym normalnie wzieła całe opakowanie okres powinnam dostać 9 marca kochałam sie 6 marca do dzisiaj nie mam okresu jak myślicie moge być w ciaży?