Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona troche

chcialam tak zapytac

Polecane posty

Gość zniesmaczona troche

moze wy mi odpowiecie... dlaczego chlopak wyraza najpierww zainteresowanie. i po spotkaniu umawiamy sie tak wstępnie na nowe. Wysylamy sobie wiadomosci na poczte nagle na jedną z nich nie odpisuje, tak poprostu. A wydawalo sie ze dobrze nam sie pisze. prawie tydzien pisania. Nie spotkalismy sie poniewaz on byl przeziębiony. Ale kontakt byl. Wiadomosci takie luzne ale nie raz w nich zaznaczał ze podobam mu sie. On widzial chyba ze mi odwzajemniam to. Ateraz widze ze jest na necie. Ale nie odpisuje. juz drugi albo trzeci dzien. hmm. a na poczcie siedzi.. Zapytac co sie ztalo? Czy olac? JAki mialby powod zeby nie odpisywac mi?

Gość dzis urodziny kazika staszewsk
ja bym olała :)

Gość hggfghgh
a ile juz nie odpisuje??

Gość ciekawska jestem
napisz w gg "olac dziada":D

Gość zniesmaczona troche
no juz drugi dzien ^^

Gość Zastina
zapytaj w prost, jak nie odpisze, olej

Gość zniesmaczona troche
tylko szkoda mi tak olewac...;

Gość zniesmaczona troche
ale on jest naprawde fajny. i zaznaczal ze chcialby sie spotkac ze mu sie podobam nikogo nie ma.

Gość i sru i fru
mIalam troche zblizona sytuacje, poznalam kogos przez neta.była wymiana fotek i maili, i zjego strony propozycja spotkania.Zgdzilam sie choc rzadko sie z neta umawiam bo wydawal mi sie fajny i mielismy dobry kontakt.W ostatniej chwili napisal ze jest chory i ze nie przyjdzie, ja tez pisalam maila sugerującego ze zalezy mi na kontynuacji tej znajomosci ale sie nie odezwał wieć olałam gościa. Tez mi było troszkę szkoda ale nie będe sie narzucac ani za kims latać.Pozdro

Gość zniesmaczona troche
tylko ze to troche inna sytuacja :P Bo ja go nie poznalam przez neta. znalismy sie wczesniej. teraz spotkalismy sie gdzies. i on zaproponoal spotkanie ale jak wyzdrowieje bo cos go bierze teraz. A nie ze odwolal :P i tymbardziej jest to dla mnie nie zrozumiale ;