Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruszynka3

co zrobic ?

Polecane posty

Gość Kruszynka3

Witam was wszytskich ;) mam taki problem : bylam z facetem. a on bez slowa nagle odszedl. bez zadnego slowa bez pozegnanai poprostu znikl. ;( mija trzy tyg. za niedlugo juz. ja po tym odejsciu zadzwoilam do niego ale nie odebral telefonu. napislam ale nie odpisal. wiec powiedzial sobie ze nie to nie. ale ostatnio zaczal ogladacm oje zdjecia na portalach .. niewiem dlaczego. zatesknil? ja za nim tesknie strasznie..ale nie wiem czemu tak zrobil. jak myslicie powinnam probowac si zn im spotkac i porozmawiac?? licze na rozwiniecie watku

Gość bele de jour
a zaproponowal ci spotkanie? Jesli nie to daruj sobie

Gość Kruszynka3
Nie ...wogole sien ei odzywa do mnie. Jedyne co robi ostatnio to ciagle patrzy na moje zdjecia...

Gość JULIA..............HEHE
No co Ty!!!!! Olej barana!!Odejść bez słowa. Jakiś debil.Spróbuj o nim zapomnieć.

Gość Kruszynka3
Nie ma żony... i dziewczyny tez nie (z moich ostatnich informacji na jego temat to wiem ) nie wiem dlaczego to robi... a nie da poprosru o sobie zapomniec skoro zostawil mnie bez slowa wyjasnienia... tym bardziej ze przed tym on zrobil cos zlego ale dalam mu szanse dalej ..a tu nagle pstryk nie ma go ;(

Gość Kruszynka3
I problem w tym ze nie umiem go olac...

Gość Kruszynka3
Znamy sie pol roku...ale para bylismy z dwa miesiace

Gość Kruszynka3
Tyle ze nie umiem...ciagle o nim mysle i mysle nad tym czy nie poprosic go o spotkanie

Gość Kruszynka3
A jak myslisz dlaczego on patrzy na moje zdjecia?

moim zdaniem po prostu patrzy czy masz jakies nowe, czy moze dalas cos o tym ze tesknisz itp. sprobuj go zablokowac i zobaczysz co zrobi, albo ogladaj go co 5 minut, czekaj na reakcje

Gość Kruszynka3
ja jego wogole nie ogladam. ale widze na swoim profilu ze on to robi i to codziennie kilkanascie razy ;/ + jego koledzy robia to samo... moze on czeka na moj krok?? zalezy mi na nim..tylko nie wiem co powinnam zrobnic czy olac czy sprobowac ostatni raz