Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inn-neska84

Ślub - lipiec 2010r. Jest ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość inn-neska84

Witam! Są na forum jeszcze jakieś lipcowe Panienki ;) Jak przygotowania to tego dnia? Ja biorę ślub 17 lipca a Wy?

ale też 17 lipca i przygotowania do wesela idą i do końca marca będą robionione zaproszenia, ale jeszcze z sukienką i w ogole calym moim strojem klops we wtorek ide poogladac sukienki do salonow ma byc skromna nie-biala

Gość inn-neska84
Ja suknię już zamówiłam, ale teraz zastanawiam się nad dodatkami, a przeważnie nad bolerkiem ;) My też bardzo mało rzeczy załatwiliśmy, ale będzie dobrze ;) Znajomi tak nas straszyli, że salę trzeba zarezerwować minimum na rok przed weselem, ale my zamówiliśmy w grudniu taką jaką chcieliśmy i termin też nam odpowiadał. Był jeszcze do wyboru sierpień i wrzesień, ale jakoś ten lipiec przypadł nam do gustu ;) 17.07 godzina 17h (jak jeszcze się nic nie zmieni). I w tym roku minie 7 lat jak jesteśmy razem :) Jutro jedziemy zamówić zaproszenia i obrączki. Powodzenia w poszukiwaniu tej wymarzonej ;)

dziękuję. Mówią, że siódemki pechowe, ale ja nie jestem przesądna, więc życzę wam, żeby te 7 lat pomnożyło się jeszcze wiele wiele razy na lata małżeńskiego pożycia. u nas będzie wesele na świeżym powietrzu, jeśli będzie padać, to będzie ogrzewany namiot. i catering

Gość inn-neska84
7 są pechowe? Jeszcze o tym nie słyszałam ;) Dla mnie to zawsze była szczęśliwa liczba. Fajny pomysł z tym weselem na świeżym powietrzu, zawsze o takim marzyłam, ale obawiałabym się trochę pogody bo różnie to może być wieczorem w lipcu ;) Ale życzę tylko strzelania korków od szampana a nie grzmotów ;)

moje drogie ja też 17 lipca wybrałyście juz piosednke na pierwszy taniec ?:) bo tak akurat sobie słucham :)

Gość inn-neska84
Ja jeszcze nie bo my to w ogóle jesteśmy ze wszystkim spóźnieni ;) Niedługo na coś się zdecyduję. A jaką wybrałaś piosenkę?

Gość inn-neska84
Ja teraz przeglądam zdjęcia z różnymi dekoracjami sal i będę musiała zdecydować się na jakiś kolorek. Jutro chciałabym właśnie podpisać umowę z dekoratorką z którą się już wstępnie umówiłam.

ja własnie jeszcze nie wybrałam pierwszej piosenki bo z 10 mi się podoba:)

ja tez zgłaszam się na lipiec dokładnie 10:) u nas przygotowania na razie stoją w miejscu nie mamy jeszcze obrączek garnitur tez jeszcze nie kupiony ale najwazniejsze ze jest suknia:)

Gość inn-neska84
MY kupiliśmy dziś zaproszenia, podpisaliśmy umowę z dekoratorkę i wybraliśmy kolory dekoracji, mamy wybrane 2 pary obrączek, z których pewnie jedne wybierzemy i mamy oferty z kilku cukierni bo będziemy zamawiać ciasta i tort.

Gość Haneeeczkaaa
Witam Was. Nasz ślub też odbedzię się w lipcu, dokładnie 3 lipca. Dużo spraw mamy już załatwionych, a zaczeliśmy załatwiać wszystko dopiero pod koniec stycznia.Musze jednak przyznać ,że to wszystko dużo zdrowia Nas kosztuje.

Gość mało nas jakoś
;(

Gość Lady_I
cześć Wam, Ja też jestem na lipiec, a dokładnie na 24.07. Na razie mam tylko suknie, sale, księdza, zamówione obrączki, fotografa i dj i wielki problem z dodatkami i garniturem narzeczonego :( ! Suknia ma byc ecru (bo biel niestety mi nie pasuje), no i nie wiem jaki garnitur by pasował, tylko błagam nie wymieniajcie brązu, bo oboje go nie lubimy :)

Gość inn-neska84
Super! Mu też -17.07.2010 godzina 17 ;)

Gość mmmmii
17 lipiec ..mamy zaproszenia, sale, foto+kam, ale nie mam kiecki..nie mogę się zdecydować:/ ..czy to już późno?:(

Gość inn-neska84
W niektórych salonach może być problem z kupieniem sukni. Ja swoją zamówiłam na początku marca i to był już ostatni dzwonek bo trzeba było min. 4 m-ce wcześniej. Ale na pewno są salony w których zdążą z uszyciem sukni. Mierzyłaś już jakieś suknie, masz coś na oku ?:)

my ostatnio wybralismy się do ksiedza podobno trzeba sie zgłosic dokładnie trzy miesiace wczesniej ale nam kazał dopiero w maju .. więc jeszcze troche poczekamy zanim spadniemy z ambony:)

Gość embacz
Piękna i niezapomniana oprawa muzyczna podczas ślubu i innych uroczystości skrzypce, Kraków Paulina Sobczyk witam serdecznie, Dzięki muzyce wydarzenie nabiera kolorów tęczy, dodaje magia, a chwila staje się wyjątkowa. Muzyka pachnie miłością, mieni się tysiącem kolorów. Oferuję profesjonalną oprawę muzyczną ślubów i innych uroczystości kościelnych, mam bogate doświadczenie, ciekawy, urozmaicony repertuar (muzyka klasyczna, filmowa, rozrywkowa). Wykonuję oprawę muzyczną solo (skrzypce) lub z towarzyszeniem organów. Zdaję sobie sprawę z tego, iż ten dzień, jakim Państwa ślub, musi być doskonale zaplanowany w każdym szczególe, dlatego też dołożę wszelkich starań, by uczynić go jeszcze wspanialszym, a przede wszystkim niezapomnianym. Muzyka nadaje uroczystości elegancji oraz niepowtarzalnego charakteru. Dźwięk skrzypiec wzrusza, w najpiękniejszy sposób wyjawia miłość. Współpracuję również z wieloma profesjonalnymi muzykami, z którymi wykonuję oprawę muzyczną obiadów weselnych i innych imprez okolicznościowych. Serdecznie zapraszam Państwa do odwiedzenia mojej strony internetowej www.studiomotyl.pl Tel. 601 35 26 35 Kraków skrzypce, Kraków, oprawa muzyczna ślubu, skrzypce na ślubie, skrzypce na ślub, komunia, zaręczyny, ślub, pogrzeb, skrzypaczka, muzyka na ślubie

Gość ślub z finezją
www.finezjaslubu.pl Pomogą w przygotowaniach, doradzą, rozplanują mądrze budżet ślubny, wybiorą najlepszych ludzi i skoordynują i zadbają o wszystko w dniu ślubu. Rzetelnie, na poziomie, bazując na doświadczeniu w organizacji przyjęć.. Ile razy Ty organizowałaś tak duże przedsięwzięcie? Wydaje Ci się, że wiesz jak to zrobić? A może tylko Ci się wydaje... Nie warto ryzykować w tak szczególnym dniu. www.finezjaslubu.pl