Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie na to pyyytanie

Czy facet bez znajomych bez ciekawego zycia moze byc pomimo tego pewny siebie??

Polecane posty

Gość odpowiedzcie na to pyyytanie

Czy taki facet moze byc pewny siebie i miec wysokie mniemanie o sobie???? bo wlasnie jednego takiego znam i dosc dziwnie to wyglada. Jest w miare przystojny ale nie ma zadnych znajomych a ci co cos o nim wiedza mowia ze jest lekkim odludkiem- calymi dniami siedzi w domu z dziadkiem nigdzie nie imprezuje i nie wychodzi.. No wlasnie a pomimo tego jest bardzo pewny siebie (nie chodzi o zarozumialosc) , ciezko go zawstydzic w rozmowie, wrecz przeciwnie w dyskusji tak jakby pokazuje swoja wyzszosc i widac ze sie ceni (jeszcze raz mowie ze nie jest zarozumialy).. Co o tym myslicie?

Może właśnie dlatego, że pokazuje swoją wyższość nie ma żadnych znajomych. Bo i po co skoro nikt nie jest godny się z nim zadawać :D

może dziadek nauczył go takiego zachowania? takiego życia, że liczy się coś więcej niż imprezy i zarozumiałość

Gość eli lilly
lily czy ty czasem nie pracujesz dla eli lilly??

Gość Lilly Evangelin Ewellin
nie ona dla mnie nie pracuje;)

Gość albo albo alboo
albo po prostu nie ma ochoty wiecznie imprezowac. dla niektorych to na prawde dziwne! ja tam bym wolala faceta poznac, niz sluchac sie innych :) a poza tym co ma brak znajomych do pewnosci siebie???

Gość hehehebvcncvnv
Powiem tak skoro ludzi traktuje go jako odludka to on traktuje tak samo ludzi i z stad ta pewnosc siebie.... Jest :classic_cool: A zadaliście sobie pytanie co ma do stracenia ? Ma wszystkim poklaskiwać :D

Gość pjewp
ja jestem ładna bardzo pewną siebie dziewczyną a za imprezami nie przepadam, mam 1 przyjaciółkę, faceta, siostrę i jakieś dalsze koleżanki no i z pracy ludzi ale z nimi się nie spotykam raczej tylko w pracy- mam takie życie jakie mi odpowiada i nie potrzebiuję dop niego 1000 znajomych na nk bo to takie głupie jest...

Gość hehehebvcncvnv
W sumie co ma do stracenia osoba z mala liczba znajomych - na pewno mniej niz ta z wieksza :D A czy ja jestem osoba pewna siebie tak w pracy raczej tego nie pokazuje a po pracy tak w domu - w sumie nalezy pamietac ze pewnosc siebie to zlozone pojecie :D

Gość hehehebvcncvnv
Co moge dodac jeszcze skad sie bierze ma sie tam w jakims stopniu wysokie mniemanie o sobie ;)

Gość hehehebvcncvnv
mykam juz stad bo mialem na kafe juz nie pisac :D reszta moich postow tutaj to beda podszywy....

tak,jest to mozliwe. sama jestem "odludkiem".oprocz rodziny mam tylko 2 bliskie osoby. ale mi to wystarcza. jestem pewna siebie i nie dam soba pomiatac,znam swoja wartosc i nie naduzywam slowa "przyjaciel". nie potrzebuje gadac z byle kim, o byle czym. a moze ten facet wlasnie w tym swoim dziadku najlepszego kumpla i to mu wystarcza? pewnie jest z niego calkiem ciekawy gosc.