Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenobia z Komanczy

Dlaczego moj facet nielogicznie mysli?

Polecane posty

Gość Zenobia z Komanczy

No, dlaczego?

Gość ojojojojoj
a dlaczego kamien jest okragly? :-P

Gość *oferma*
moze ci sie tylko tak wydaje bo faceci jednak na ogół mysla logiczniej od kobiet a moze dlatego ze twoj jest wyjatkiem.

Gość Zenobia z Komanczy
Nie o kamien tu chodzi, a o zywego czlowieka. Wczoraj mielismy pojsc do znajomych ale zle sie czulam, wiec poprosilam go, zeby do nich zadzwonil i zeby przelozyl ta nasza wizyte na sobote. A on mi na to, zebym sama zadzwonila bo zawsze ja dzwonie i jego glosu nie zanja przez telefon. Parodia no!

Gość *oferma*
no i tak jak myslalem - tylko ci sie wydaje. ta sytuacja nie ma nic wspólnego z brakiem logicznego myślenia.

Gość Zenobia z Komanczy
Dla mnie ma bo jak dotad nie znali jego glosu, to jak zadzwoni, to ten jego glos poznaja, do cholery!

Gość ooooooooooooooo
Zenia, ales ty glupia.On powinien Cie zostawic jakby logicznie pomyslal. Logiki to mu faktycznie brak.

Gość *oferma*
dla ciebie ma bo ty nie myślisz logicznie.

Gość Zenobia z Komanczy
No tak, ooo i oferma w ofensywie. Mylicie sie. on nie mysli logicznie. Przyklad drugi:ostatnio ubzdural sobie, ze kupi do naszego domku na wsi dwa rowery, zebysmy mogli w wolnej chwili pojezdzic po okolicy. Te jego upatrzone rowery kosztowaly bajonskie sumy, a ja znalazlam w ofercie w internecie takie rowery za pol ceny. I co, dalej bedziecie twierdzic, ze on mysli logicznie. Nie!

Gość Romeo z Lamanczy
Zenobia, umow sie ze mna, a jego olej :classic_cool:

Gość dla mnie to całkiem
logiczne myślenie jak na faceta, pamiętaj ze oni myślą inaczej od kobiet. Facet jak czegoś nie chce zrobić albo zrobił coś złego to zawsze sobie dorabia do tego wyniosłą ideologię. Do tego trzeba sie przyzwyczaić i mu uświadomić a nie wypominać. Mój sobie na przykład do tego żeby pić piwo wynalazł jakiś artykuł o tym jak piwo zapobiega nowotworom.