Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skowronmajka

jak schudnac szybko

Polecane posty

Gość sssseeeedddd
szybka odchudzanie się nie opłaca bo potem szybko wszystko wraca. Tak zwane JOJO ZMIEŃ TRYB ŻYCIA I ODŻYWIANIA NA DIETY CUD SIĘ NIE NASTAWIAJ

Gość tralalala tra
dieta kopenhaska w 2 tyg mozna zrzucic koło 5-10 kilo

Gość przy diecie kopenhaskiejk
moze zrzucic przede wszystkim komorki mozgowe z mozgu 🖐️ i nabawic sie awitaminozy

Gość tralalala tra
pytała jak szybko wiec odpowiedziałam chyba jest na tyle rozumna zeby poczytac jak działa i jakjie sa skutki uboczne

Gość zapchaj sie blonnikiem
niektore anorektyczki wcinaja wate :O ale tego nie polecam 🖐️

Kiedyś na niej byłam, ale nigdy bym jej nie powtórzyła. Może głodna nie byłam, ale drastycznie spadł mi poziom cukru, w dodatku monotonna. Po niej nie mogłam patrzeć na jajka i sałatę.Od kiedy ćwiczę systematycznie, nie muszę myśleć o diecie i mogę pozwolić na coś słodkiego :)

szklanka wody z sokiem wycisnietym z cytryny, na czczo

ale nie z calej cytryny :O

Gość robsa
a po co jedzą wate ?

niestety wszystkie Sibutraminy zostały wycofane z obrotu,wiec zapomnij o Reductilu

Gość rejkiawik
ja jeszcze w lipsu wazylam 68 kg, a we wrzesniu juz 55 ;D moja siostra mi ulozyla te diete i tak schudlam, jem pizze, fastfoody, a i tak nie tyje ani grama, mimo, ze sie juz nie odchudzam :) teraz jedynie sie staram zdrowo ogolnie odzywiac

Gość jest takie powiedzenie
SNIADANIE jedz jak krol ;) OBIAD pośrednio pomiędzy krolem a biedakiem KOLACJE jak biedak

jest jeden sposob niezawodny Oto dieta: 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!