Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullllaaallllalaa

JAK to opanowac bo nie daje mi to normalnie zyc

Polecane posty

Gość ullllaaallllalaa

jest pewna osoba w mojej pracy ktora sie ciagle mnie czepia,neistety nie naleze do osob mocnych psychicznie i ona to wykorzystuje a ,ze jest nade mna to tymbardziej,... robi mi rzeczy zebym tylko na czyms wpadla,ja zawsze placze prze tym gdy mnie opieprza... masakra... ona ma satysfakcje w tym:( nie potrafie tego opanowac

Gość ullllaaallllalaa
zalezy mi na tej pracy tylko dlatego,ze jest teraz iezko oprace:(

Gość ullllaaallllalaa
jeszcze idiotka ze mnie bo poszlam ja przeprosic nawet nie wiem za co a ona wtedy jeszcze bardziej zaczela na mnie,:( nie mam juz sil,ona ma wladze nade mna jak nikt nigdy

Doskonale wiem o czym mówisz, miałam tak samo. A jak Ty reagujesz? Kłócisz się czy nie odzywasz jak ona Cie opieprza?

Doskonale wiem o czym mówisz, miałam tak samo. A jak Ty reagujesz? Kłócisz się czy nie odzywasz jak ona Cie opieprza?

Gość ullllaaallllalaa
nic sie nie odzywam bo nie daje rady wydobyc slowa z siebie,wargi mi sie trzesa..masakra

Gość polecam pseudoefedrynę
dostępną bez recepty w aptekach jako środek na przeziębienie - nałykasz się to będzie Ci łatwiej panować nad odruchami takimi jak płacz. Bo jak NALEŻY reagować, to przecież wiesz, potrzebujesz tylko farmakologicznego wsparcia by opanować odruchy ciała. Pozdrawiam

Gość ullllaaallllalaa
to straszne jak czlowiek panuje nad czlowiekem teraz:(

To musisz to zmienić koniecznie. To zależy od kilku rzeczy. Po pierwsze czy to czy będziesz pracowała w tej firmie zależy od tej osoby? Czy ochrzaniając Cie ma rację (tzn. nie powinna Cie doprowadzać do płaczu, ale jeżeli często coś zawalasz to może ona traci do ciebie cierpliwość).W ogóle mało napisałaś o tej sytuacji. Chce Ci pomóc, ale powiem szczerze, że zmagałam się z podobnym problemem i jest to bardzo trudne. Musisz dać tej osobie do zrozumienia, że nie pozwolisz się tak traktować. Może powiedz jej, ze jak nie przestanie to zwrócisz się do przełożonego?