Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość szukająca natchnienia

kryzys w moim związku

Polecane posty

Gość szukająca natchnienia

Jestesmy razem od 2,5 roku. Początki były bardzo udane. Ciągłe motyki w brzuchu, tęsknota za smsami, spotkaniami. Seks był niemal codziennie. Z perspektywy czasu wiem, ze miałam wtedy klapki na oczach, że patrzyłam na świat przez rózowe okulary. NIe zwrociłam wtedy uwagi, ze moj facet bardzo odbiega od mojego ideału. Nie jest romantykiem, nie potrafi mowić o uczuciach, o problemach. Nie rozmawiamy na poważne tematy - chyba że go interesują. Nigdzie nie wychodzimy, bo mu sie nie chce - przez 2,5 lata związku bylismy moze na 3 spacerach. Jeśli już gdzieś jedziemy to na siłownie, basen, squasha, zakupy. Jeśli chodzi o seks to dla mnie mogłoby go nie być. Kiedyś nie mogłam bez niego życ, ciągle o nim myślałam, ciągle go pożadałam, teraz wole po prostu sie przytulić. NIe tesknie za nim nawet jak sie nie widzimy tydzien lub dwa. Nie ma takiej euforii przed spotkaniem - kiedyś czułam jak wali mi serce z wrażenia. Teraz jak sie spotykamy to każde zasiada przed swoim laptopem, czasem zobaczymy wspolnie jakis film. Czuje się jak w małżeństwie z 25 letnim stażem. Kryzys w związku? nawet nie wiem czy jest co naprawiać...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować