Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashley07

Dlaczego on nie zabiera swoich rzeczy po rozstaniu ?

Polecane posty

Gość ashley07

Witam, Rozstalam sie z facetem po 3 latach. Ja chcialam czegos wiecej, bo czulam, ze nas zwiazek stoi w miejsu, a jemu jakos niespieszno bylo do jakis zareczyn, slubu. Milosc miedzy nami byla ogromna i namietna, ale ja, przez jego niezdecyowanie, zdecydowalam sie na rozstanie. Boli mnie serce mocno, ale coz. I mam pytanie. On ma prawie wszystkie swoje rzeczy u mnie tj. ciuchy, ksizaki, kosmetyki etc i od 3 tygodni od rozstania jszcze ich nie odebral. Dlaczego on sie nie zglasza po nie ?? Jak myslicie ?

Gość ashley07
Tego jest mnostwo, nie bede do tego dokladac. Boi sie mnie czy co ??

Gość ashley07
he he, nie sadze, bo sie do mnie w ogole nie odzywa, nawet mi zyczen nie zlozyl na dzien kobiet. Po trzech latach zwiazku... Troche byl zszokowany moja dezycja o rozstaniu. Zastanwaiam sie wciaz ?

zrzuc przez okno i go poinformuj, ze tak robisz a nie zastanawiaj sie, bo to kobietom szkodzi w tej konfiguracji przy facetach

Gość bella mia 55
yyy, nie rozumiem drugiej czesci zdania ? mozesz mnie oswiecic ?

kobiety za duzo zaczynaja myslec jak cos jest juz pozamiatane...zaczyna sie: a dlaczego? a moze? a gdyby...a jednak... i t p siejace zamęt, szkodliwe mysli nakrecajace temat dalej. a w imie czego? facet zamyka swoim postepowaniem zwiazek a kobieta rozstrzasa i rozkłada to na kawałeczki,zeby co? zeby sie łudzic lub dobic?

Gość wybredna==
moze ich nie zabiera,bo liczy na to,ze wrocicie do siebie,dlatego jesli jestes zdecydowana,ze to juz koniec to zadzwon do niego niech wezmie rzeczy bo je wywalisz albo sama odtransportujesz mu je,he albo ze potrzebujesz miejsca na czyjes rzeczy-nie no troche chamskie ale moze wlasnie taki sposob na niego jest dobry

Gość ashley07
wlasnie mu napisalam sms, czy mam jego rzeczy oddac do pck, to mi odpisal, ze odbierze jej w tym miesiacu.. niezle

Zakonczylas cos, wiec nie zaprzataj sobie glowy jego rzeczami. Jesli tak bardzo jednak draznia Twoj skolatany umysl, wyslij mu je poczta i zamilknij na wieki. 🖐️

Gość wybredna==
napisz ze niew tym miesiacu tylko jutro,bo potem bedzie przedluzal i tak caly czas.jak chce swoje rzeczy jeszcze to niech jutro bedzie bo nie jestes przechowalnia,co on sobie wyobraza

Gość wybredna==
az tak ma zajety grafik czy co

Gość o ja pier
facet poprostu liczy na to ze zmiękniesz i sama bedziesz go prosiła o powrót, i zaczeło sie głupie chodzenie w koło siebie, kto silnieszy , kto 1 wymęknie... Dziecinada a czy ty myślisz ze jaki znajdziesz drugiego to ten zaraz poprosi Cie o ręke??

Gość ashley07
wiesz, od trzech tygodni nie mamy kontaktu ze soba. mieszkam w 30 m kawalerce i jego 3 wielkie kartony zajmuja polowe mojego pokoju. wiec sie pytam dlaczego tego nie zabiera, no sorry, ja musze na to patrzec, tego sie nie da przeslac poczta, to sa wazne i drogie rzeczy.

Gość wybredna==
jak mi by facet tak napisal to zadzwonilabym i powiedziala zeby to zabral.tak ciezkomu sie ruszyc,bo nie rozumiem

Gość o ja pier
napisałem Ci dlaczego nie zabiera, wiec po co znów pytasz?? lepiej umów sie z nim na kawę i porozmawiajcie ze sobą jak dorośli, dojrzali ludzie

Gość wybredna==
jak sie da wyslac to juz zrob to i mu sama zawiez,trudno ale przynajmniej sie pozbedziesz

Gość wybredna==
a wogole to jesli to sa cenne rzeczy to chyba powinno mu na nich zalezec

Gość ashley07
kocham go, ale zerwalam i bede konsekwentna. on nie chce sie okreslic, jego sprawa. ale nie macie pojecia, jaki to bol, jak na to patrze :-( nie moge tego wyslac, to sa 3 duze kartony, markowe ciuchy, kilka perfum, ksiazki na uczelnie etc. masakra

Gość wybredna==
ok nie mozesz wyslac ale popros kogos,najlepiej jakies fajnego kolege,hehe,i mu to zawiez,czy to problem?

Gość ashley07
wybredna to napisalam mu sms , ze jak nie chce sie ze mna widziec, to niech kogos podesle to mi odpisal: przeciez ci napisalem, ze odbiore je w tym miesiacu ;-(

Gość o ja pier
wybredna głupia jestes autorko znies wszsytko do piwnicy, albo jakos to bedziesz musiała przetrzymac ale powtórzę, kawa i rozmowa w 4 oczy jest dobrym rozwiązaniem

Gość o ja pier
skoro odpisał to na tym skończ temat

Gość to nie tak........
facet nadal nie jest zdecydowany i czeka na kolejny ruch z twojej strony. nie wie czy jest gotowy na to czego ty od niego oczekujesz i czy ma wrocic czy odebrac wszystko co bedzie oznaczalo juz kategoryczny koniec waszego zwiazku wiec gra na wstrzymanie ludzac sie ze to ty pujdziesz na kompromis i bedziecie dalej zyli na "kocia lape".

Poczekaj do końca miesiąca. Może nie ma jak odebrać tych rzeczy, a może brak mu czasu. Był zaskoczony twoją decyzją, wieęc kompletnie nieprzygotowany na taką syt.

Gość to nie tak........
daj mu spokoj. nie marudz o rupcie, przezyj z nimi, nie kontaktuj sie, kiedy zadzwoni nie odbieraj...niech sie zastanawia co sie z toba dzieje a zobaczysz sama ze jak nie bedziesz naciskal w zaden sposow to sam sie zglosi z pierscionkiem

Byliście ze sobą 3 lata. Cos musiało Was łączyć, skoro Wasz związek trwał tak długo. A po takim czasie trudno tak z dnia na dzień wyłączyć emocje i życ jakby się nic nie stało. Rozstania są bolesne. Dla obu stron. Jest Ci źle, smutno, musisz nauczyć się żyć na nowo i na nowo poukładać swoje życie już bez partnera. On tak samo. Nie odbiera swoich rzeczy, poneważ musi najpierw "odchorować" Wasze rozstanie. Teraz po prostu nie ma siły się z Tobą zobaczyć, jest to jeszcze dla nigo zbyt trudne. Niewykluczone równiez, że liczy na to, iz jeszcze raz przemyślisz sprawę i może, jak emocje troche opadną, to postaracie sie jeszcze raz spróbować? Skontaktowanie się z Tobą w związku z odebraniem swoich rzeczy, jest bardzo dobrym pretekstem do przypomnienia o sobie i ewentualnie porozmawiania o dalszej przyszłosci Waszego związku (i raczej nie chodzi mi tutaj o cos w stylu "czeka, ąz zmiękniesz, spryciarz jeden", ale o to, że naprawdę czeka aż opadną emocje i może uda się uratowac tą znjomość). 3 lata to nie nie 3 miesiące, może naprawde warto przemyśleć jeszcze raz sytuację? Oczywiście to jedynie moje prywatne zdanie, Ty zrobisz jak zechcesz i decyzja należy do Ciebie :)

Gość wybredna==
o ja pier moze i tak ale napewno bardziej kulturalna ja tylko sie wypowiedzialam.tobie nie musi sie podobac co pisze ale nie upowaznia tez do obrazania mnie piszesz o rozmowie jak dojrzali ludzie a sama tak sie nie zachowujesz-dobre-usmialam sie

Gość wybredna==
jaki dupek bezczelny jeszcze sam wyznacza sobie termin