Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashley07

Dlaczego on nie zabiera swoich rzeczy po rozstaniu ?

Polecane posty

Gość wybredna==
wlasciwie to moim zdaniem nie warto juz rozmawiac,mial szanse i nie wykorzystal jej.ilez mozna rozmawiac.powiedzialas o co chodzi on nic nie zrobil .powinien liczyc sie z konsekwencjami dlatego ja sama bym mu oddala rzeczy

Gość ashlez07
Dlatego chce, zeby juz to zabral i zniknal z mojegoo zycia. Kiedy mi napisze, kiedy bedzie mogl odebrac swoje rzeczy to poprosze mame, zeby przyszla do mniie i mu je oddala. A ja wyjde sobie gdzies w tym czasie. Nie chce tego widziec, juz jakos normalnie funkcjonuje, nie chce sie juz dolowac, miec w myslach na zawsze odchodza moja najwieksza milosc :-((

Gość ashley07
Dlatego chce, zeby juz to zabral i zniknal z mojegoo zycia. Kiedy mi napisze, kiedy bedzie mogl odebrac swoje rzeczy to poprosze mame, zeby przyszla do mniie i mu je oddala. A ja wyjde sobie gdzies w tym czasie. Nie chce tego widziec, juz jakos normalnie funkcjonuje, nie chce sie juz dolowac, miec w myslach na zawsze odchodza moja najwieksza milosc :-((

Wiem co czujesz mój związek rozpadł się po ponad 5 latach z tego samego powodu co Wasz .Z tym że do naszej sprawy wmieszali się rodzice eks i to on mnie zostawił jak starą rzecz.Minęły 3 miesiące ,ja nadal bardzo to przeżywam ,nie śpię po nocach ,płaczę ,nie cieszy mnie już życie..