Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulina 25

spotkałam się z facetem z netu

Polecane posty

Gość gulina 25

kolejna randka z netu, właśnie się zakończyła. Nie jestem nim zachwycona pod niebo, ale nie skreślam też. Zobaczymy czy on mnie nie skreśli. Ogólnie to mam dość. Za cholerę nie mogę poznać kogoś normalnego w realu, oraz takiego żeby było: 'bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chcialo na raz' za każdym razem albo on nie chce albo ja..... czas przywitać się z samotnością do końca życia czy istnieje jeszcze dla mnie nadzieja? doradzcie coś dziewczyny

Gość skad jestes to cie wyrwe
ze jezyka w buzi zapomnisz

Gość o chryste panie /
ja się dziś czuje wyjątkowo samotna :( ach jak mi źle:(

e no po kolei, wszystkich na raz nei wyrwe przeciez

Gość Warwik
puścił bąka ?

a ile masz lat ? . ja spotkalam swojego chlopaka ; ) jestesmy juz razem 2 lata spotkalam sie z nim jak mialam 15 a on 19 dzis mam 17 a on 22 i jest zajebiście : )

Gość gulina 25
nie skreślam absolutnie:) ogólnie co nie tak- więc ze mną jest coś nie tak;) randka z internetu jest dla mnie z góry jak jakieś cholerne biuro matrymonialne i nie mogę sie przekonać, a jednak chodzę.... wydał się bardzo nieśmiały i w pewnym sensie niemęski, ale mówię ze zobaczę co z tego wyniknie, jeśli będzie chciał się jeszcze umówić to chętnie, ciekawa jestem czy po prostu będzie mu teraz zależeć czy też nie, bo nieśmiałość czy coś tam innego weźmie górę, jeśli tak jednak to płakać nie będę po nim.....raczej nad swoim cholernym pechem i perspektywą niańczenia kotów do końca życia;)

Gość Warwik
dubał w nosie ? gadał do siebie ?

daj sobie spokoj z nim, jak takie wrazenie wywarl, to juz ci w glowie nie zawroci, a widac ze ci brakuje w jego zachowaniu tego o czym piszesz :p

Gość gulina 25
jestem cholera mistrzynią od dawania drugiej szansy, ech, pozostają te koty chyba;/;/

Gość gulina 25
ogólnie to był chudy i miał koszulkę z Kelly Family

Gość gulina 25
boję się że na serio samotność mnie czeka jak amen w pacierzu..... z tym kelly family to podszyw ale przynajmniej się uśmiechnęłam:)

otulona, taa zaskoczy blyskiem intelektu i co? :D jakby jej o intelekt chodzilo, to by pisala ze jakis taki niezbyt oczytany :p widac ze jej chodzi o zdecydowanego faceta, niekoniecznie doktora :p tylko siedzi w swojej wlasnej pulapce, bo uwaza ze facet umawiajacy sie na randki z netu jest cipowaty :D bo tak to randkowanie okresla - jako jakas desperacje

Gość gulina 25
skąd jesteś to cię wyrwę - cholera dobrze piszesz, mądry facet z tego gościa jest, ale ciapciak trochę, no co poradzę, jeśli jednak wyczuję ze sie stara, że mu zależy to może zmienię o nim zdanie, ale kurcze facet to dla mnie musi być normalnie prawdziwa męskość i nie chodzi o typ 'macho'

Gość gulina 25
no poprostu musi być ruchaczem a nie koniobijcą ,że tak powiem :p

ja tam obstawiam zdecydowanie, pewnosc siebie i inicjatywe :p 25 lat masz? troche duzo jak na twoje podejscie do sprawy :D

Gość gulina 25
otulona snem - wiem gadam jak potłuczona;) ogólnie ktoś taki, kto jest zdecydowany, wie czego chce, ogólnie trudno to zdefiniowac, ale wiem np kogo widzę czy jest męski czy tez nei

Gość gulina 25
25 lat masz? troche duzo jak na twoje podejscie do sprawy kończę 25 w lipcu...a dlaczego dużo? co masz na myśli?

obawiam sie, ze jak to wytlumacze to obudze w tobie agresje :classic_cool: :D

nigdy w dlugim zwiazku nie bylas co?

Gość gulina 25
spokojnie:) nie byłam w długim związku - to fakt....w krótkich....zastanawiam się co masz na mysli, może że wierzę w ideały?:) Nie, po prostu chciałabym tą 'iskrę bożą' poczuć do kogoś......było tak nie raz, ale później szlag trafiał wszystko równo;) najczęściej była to wymówka z ich strony że : 'odległość jest za daleka' (mialam szczęście do znajomości na odległość) tania wymówka, no cóż zrobić, tak jakoś mi się życie ułożyło. Na początku, jaka to jestem fajna, ładna, jak to każdy mężczyzna marzyłby o kimś takim jak ja......a ja co? kupowałam tą taniochę;) i teraz randki z netu, których mam już szczerze dość

Gość gulina 25
zdecydowanie nie: ruchaczem pospolitym ani ciapciakiem pozpolitym....nie trafiam w środek cholera;)

Nawet najlepszym zdarza sie pudlowac :) a to ze chcesz kogos niecodziennego to akurat norma :)

Gość alicja----
Autorko topicu jestes moze z Poznania? ja tez mam podobny problem:P