Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natienka***

Chcę mieć z nim dziecko ..

Polecane posty

Gość Natienka***

dlaczego faceci sie boja ojcostwa, wogule unika tego tematu, ja tak bardzo tego pragne :(

Gość mama z irlandii
u nas było inaczej to mój mąż chciał dziecko od początku a ja wolałam poczekać aż w końcu zdecydowaliśmy się i teraz jesteśmy szczęśliwymi rodzicami 9 miesięcznego smyka.

Gość nie ma glupichhhh
a co, szukasz sponsora, bo ci się pracować nie chce, myślisz, ze to później przyjemnie płacić alimenty.

Gość mariooooooo
to sie bzykaj do upadłego to zajdziesz w ciaze

Gość skorzystaj z banku nasienia
lub podziemnej inseminacji. Jesteś wolną i samodzielną kobietą.

Gość co za popierodloneeee
a skąd wiesz, ze dziecko będzie zadowolone mając tylko matkę, co za popierdolone baby, tu niby nie karzą usuwać ciąży już na drugi dzień po poczęciu bo to już człowiek a tu świadomie pieprzą dziecku życie decydując się na samodzielne go wychowywanie. Przecież zazwyczaj chłopcy chcą brać przykład z ojca, tęsknią za nimi, mam u kuzynki, gdzie sama wychowuje syna i co, ciągle 4 letni syn powtarza, ze tęskni za tatą.Wiecie co, wam to się powinno odbierać te dzieci, bo przez tą chęć macierzyństwa to wam odpierdala, patrzycie tylko na siebie, a przecież dziecko to człowiek ..... czlowiek .........

generalizujesz - moj maz ciagle mi suszy glowe o dziecko, a ja to odkladam, podobnie jest z moim bratem i kilkoma moimi znajomymi - mezowie chca juz potomkow, a dziewczyny nie

Gość skorzystaj z banku nasienia
a wdowom należy odbierać synów, bo nie mają w domu męskiego wzorca? Można mieć wątpliwości, czy taka przykładowa autorka tego topiku zdecyduje się na dziecko wystarczająco odpowiedzialnie i roztropnie (i wg czyich standardów odpowiedzialności i roztropności :P ) i czy będzie dobrą matką - ale to jej decyzja i jej konsekwencje, dopiero gdy faktycznie uczyni krzywdę temu potencjalnemu dziecku będzie można ją osądzać i potępiać, a nie przed :)

Gość no widac ze tepeeee
co za tępa babsko, wdowa z dziećmi a pieprzenie się tylko po to aby mieć samotnie dziecko to są dwie różnice. A jak ty umrzesz, bo wdowie mąż umarł, to z kim twoje dziecko zostanie jak nie ma już na samym starcie ojca.

Gość upsddd
asdddd