Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaola19

Czesc czy opłaca sie kupic ten dysk twardy BARDZO PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość olaolaola19

ja naprawde nie znam sie na komputerach a chciala bym kupic twardy dysk przenosny i nie wiem czy ten ma dobre parametry Producent Iomega Gwarancja 2 lata format szerokości 3.5 cala typ magnetyczny pojemność 500.00 GB interfejs USB wersja interfejsu USB 2.0 rodzina produktów Prestige prędkość obrotowa 5400.00 obr./min. pamięć cache 8192.00 kb maks. transfer zewnętrzny 60.00 MB/s wysokość 15.00 mm długość 80.00 mm waga 190.00 g

Gość mam sie zaczac bac
a jaka cena?

Gość olaolaola19
299 zł

Gość olaolaola19
??

Gość olaolaola19
a jaki i jakie ma parametry techniczne?

Gość olaolaola19
a o co chodzi z tą predkoscia obrotowa?

Gość dsaa
zgrywaniu*

Gość olaolaola19
co jeszcze powinnam wiedziec zeby kupic dobry? bardzo prosze o podpowiedz bo ja jestem zielona w tych sprawach

Gość olaolaola19
ale jak bardzo duza jest roznica miedzy 5400.00 obr./min a 7200 obr./min powiedzmy ze 10 GB sciaga sie przez 10 min na tym co ma 7200 to ile czasu zajmie 5400???

Gość terree
Wiesz co, ja to generalnie dość dużo się bawię w składanie komputerów i ostatnio regularnie wszelkie podzespoły zamawiam poprzez serwis www.itpromo.pl . Mają wszystko to na pewno ich duży plus, poza tym obsługa kompetentna – potrafią doradzić. No i rzeczy nowe, od znanych i cenionych producentów. Proponowałbym u nich sprawdzić. Cześć.

Gość Jasieńko
Jeśli ktoś jeszcze szuka mogę coś podpowiedzieć... Ja też szukałem fajnego dysku i trafiłem na okazję w ispot - rabat 25% na dyski WD. Jestem pozytywnie zaskoczony szybkością. Kupiłem dysk jako magazyn na dane, a okazało się, że gry się z niego bardzo szybko ur******ają. Jest ok.

Dlaczego ŁŻESZ ? ? ? x Ta firma wcale nie ma w ofercie dysków twardych i handluje głównie g_wnianym Maciem.

Gość gość
spoko opcja z rabatem..

Gość markusss
Jasieńko, a który dysk wybrałeś? Ja mam WD MyCloud 4TB , co prawda kupiony wcześniej (btw. promocja to mega okazja moim zdaniem!), a sprawdza się o wiele lepiej niż się spodziewałem. Fajny produkt, wygląda estetycznie. A ja właśnie też dokonałem zakupu w ispot, wiec nie wiem o co chodzi koledze niżej... Nawet sprawdzałem na stronie. Ale bez hetów to się nie obędzie heh

Gość gość
też kupiłam takie w ispot. spoko są.

Gość Jasieńko
Ja wybrałem z kolei wersję WD My Cloud 3TB, ale tak jak mówiłem, jest ok. Poza tym po rozmowie z obsługą ispot stwierdziliśmy, że ten idealnie spełni moje oczekiwania. W sumie jeśli zastanawiasz się nad zakupem, nawet jeśli nie jesteś do końca zdecydowany, zajdź sobie do salonu, popatrz, popytaj ;)