Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruda na 102

bo po długich związkach tak właśnie odbija! lekki moralniak?

Polecane posty

Gość maruda na 102

No po prostu - miałam 1. chlopaka, z którym byłam prawie 5 lat. rozstaliśmy się. Nadal studiuję. Wczoraj po imprezie poszłam z nowo poznanym facetem do akademika w cichutki kącik. Było przyjemnie, przytulanie, głaskanie, całowanie, dotykanie nawet...wiadomo gdzie. Paski rozpięte itp...Pamiętam tylko jego imię. Fajnie było :P, tylko że miałam małego moralniaka rano, myślicie że to coś złego? Co sądzicie o takich dziewczynach? Szczególnie faceci niech się wypowiedzą....

Gość maruda na 102
no właśnie kredko:) o to chodzi, że po całowaniu to by było ok, a tak to jakoś się wstydzę. Ten sam wydział:O Jak go spotkam to będzie mi głupio aaaaaaaa

Nie kurwa jeszcze ale łatwa na pewno. Wiec tragedi nie ma. Pilnuj sie bo faceci strasznie lubia sie chwalić takimi podbojami

Gość maruda na 102
no ale właśnie tak sobie rozkminiałam, skoro i jemu i mi to sprawiało przyjemność, zabawiliśmy się było spoko, to czemu by miało coś być nie tak? Ale z drugiej strony wiem, że faceci lubią się takim czymś chwalić, hmm. Oczywiście hamowałam go, bo gdyby nie to możliwe że byłoby grubo. Więc to mnie usprawiedliwia

Gość ktosia44
I tego właśnie nie kumam. Dziewczyna się musi pilnować, zamiast pochwalić, że przebadała niezłe ciacho. Przecież oboje mieli na to ochotę... w takim razie jak go będziesz mijać... o ile zakładasz, że nie chcesz go lepiej poznać... to pomyśl, że on też jest "łatwy".

Gość maruda na 102
heee dobre podejście:P, nie no, poznawać nie zamierzam bliżej, choć przystojny był:) Głupi podejście,że facetim więcej wyrwie tym lepszy macho, a laska jak się podda fantazji to od razu kurwa, dziwne. Ale nawiązując do wczesniejszych zwiazków, mial ktos tak? że po tak długim związku wolnośc uderzyłą do głowy?

Gość ktosia44
Coś w tym jest. Pamiętam, że po jednym długim związku, byłam jakoś tak bardziej zainteresowana mężczyznami, z tym, że u mnie to się przejawiało intensywniejszym randkowaniem, a nie numerkami. Serce było jeszcze otwarte i szukało dobrego ducha. Tu niestety trzeba się pilnować, bo co z takiego numerka wyjdzie dobrego, poza jakimś tam chwilowym wyżyciem z przypływu emocji? Lepiej staraj się kogoś poznać, a na przyjemności przyjdzie czas.

Gość wrdydydyn
mi tez po pierwszym chlopaku z ktorym bylam dlugo i stracilam dziewictwo strasznie odbijało... ale raczej nie z facetami z bliskiego otoczenia :o

Gość wrdydydyn
z tym, ze kobieta po takich akcjach jest dziwka, to otworzcie oczy. kobiety same sobie w glownej mierze sprawiaja taki los... w znacznej wiekszosci same siebie od takich wyzywamy, niezeli nas faceci

Gość maruda na 102
wlasnie, tylko ja nie szukam faceta, nie szukam zwiazku na dłuzej, postanowilam sie wyszalec za cala młodość. No i chyba granice przekroczyłam, a teraz mnie to gryzie aaaa

Gość maruda na 102
palcówka była super, tylko nie wiem czemu jakieś dwa owłosione jajka mnie smyrały :o

Gość maruda na 102
spadaj podszywaczu

Gość maruda na 102
teraz az huczy od tego w necie piszom że jestem zboczona ktos ma moj filmik ojezu !! niech nie pokazujom tego masakra ten chlopak

Gość maruda na 102
jak widać nie ma tu nikogo normalnego by porozmawiac na ten temat a z glupim podszywaczem nie bede rozmawiac!

Gość kulkakukulka
autorko bo tutaj kazda dziewczyna ktora popatrzy na rozporek faceta to kurwa a co dopiero ty ktora w ten rozporek reke wlozyla:P nie przejmuj sie :) masz wlasny rozumek i chyba powinnas wiedziec najlepiej ze kiurwa nie jestes tak jak mowia ci to inni:) wiekszosc ludzi tutaj siedzacych na zadnej imprezie nie byli nie mowiac o jakis macankach z druga osoba wiec wiesz:)

Gość maruda na 102
heh no to i dobrze:D

Gość kulkakukulka
jakto mawiał mój listonosz "ssij i ciągnij poki możesz" :)

Gość maruda na 102
dzięki , jesteś kochana, mało kto dzisiaj pozwala innym grzebać facetom w majtkach, ja nie wiem co te baby takie zawistne ;/

Gość maruda na 102
ale Ty musisz byc zajebisty podszywaczu nie no weż tu lepiej nie wchodz i nie psuj atmosfery

Gość maruda na 102
i się okazało, że ten koleś ma dziewczynę i ją ze mną zdradził....aaa

Gość no i co z tego tu nie ma
reguły kolesiówo! właśnie szukam jakiegoś topiku o zdradzie i długich zwiazkach ale że jako Ciebie zdrada nie dotyczy to............ szukawszy ja dalej:D

Gość maruda na 102
kolesiówo:P - a to mnie rozbawiłeś/aś

Gość a jak maz zapyta to co ?
"nie skarbie, jesteś dopiero 2 "?