Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamet

Staż, czy ktoś się orientuje??

Polecane posty

Gość Tamet

Mam takie pytanie, Czy ktoś się nie orientuje czy studenci dzienni mogą odbywać płatny staż z UP? Słyszałam że nie mogą. Chciałabym wkręcić się w staż w firmie brata, robiłabym coś tam w popołudniowych godzinach po zajęciach :( Czy nie słyszał ktoś, czy moze da się jakoś "obejść" to że studiuje?? Bardzo prosze o odpowiedz

Gość sasdad
Staz z UP jest tylko dla studentów zaocznych lub osób nieuczących sie w ogóle. Niestety nie ma tak dobrze studiować za darmo i jeszce pieniądze brać od PAństwa na stażu. Jeśli studiujesz dziennie to nie jestes bezrobotna, co innego gdy uczysz się zaocznie..

Gość sloneczko jeszcze drzemie
przeciez to taka zaleznosc, ze glupio byloby mi sie nawet zapytac:O:O:O:O studenci juz nie mysla??????

Gość Tamet
Dzięki Raczej nie zamierzam rezygnować ze studiów, ani studiować zaocznie dla pieniedzy ze stażu :) A co jesli np ktoś studiuje dziennie i zaocznie?

Gość Tamet
Ja nie uważam że tak ma być i Mi sie należy, zapytałam tylko czy ktoś jest zorientowany bo słyszałam ze nie mozna.

Gość voice
Boże, czy serio nic nie jarzysz, czy udajesz? jak ty się dostałaś na studia dzienne... no chyba że to prywatne...

Gość Tamet
Dobra, już dzięki Zapytałam normalnie, normalna odpowiedz i koniec tematu

Gość staż jest dla osób
ze statusem osoby bezrobotnej student dzienny nie ma takiego statusu

Gość no logiczne jest
ze jak studiujesz zarowno zaocznie jak i dziennie to tez ci sie staz nie nalezy ;/ a mowia ze studenci zaoczni sa glupi ;/ Staz obecnie wynosi cos kolo 790 zl na reke.